Gratis

ZomerZout festival: Abdel en Nostalgique

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Over dit evenement

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Leidschenveen kunt u vrijdag 24 juli luisteren naar muzikale optredens van Abdel en Nostalgique.

Abdel

Abdel (Abderrazak Essamani) is geboren en getogen in een artistieke wijk van Rabat (Marokko). Geïnspireerd door de vele kunstenaars met verschillende culturele achtergronden, ontwikkelde hij een hele eigen sound. Zijn gitaarmuziek draagt de invloeden van de flamenco-stijl van Paco de Lucia en Vicente Amigo en de rumba van The Gipsy Kings.

Nostalgique

Vintage Songstress Valentina Rose neemt je met de gitarist van haar band Nostalgique mee naar het oude Parijs. Samen vullen ze de avond met nostalgische geluiden en swingende songs. Geïnspireerd door zangeressen en actrices als Edith Piaf, Sally Rand en Gypsy Rose Lee zijn haar nummers een viering van het leven en vrouwelijkheid met elegantie, humor, zachtheid en kracht.

Buurtparticipatie

Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen