ZomerZout festival: Adil en Lien Cornelissen

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Over dit evenement

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent, o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Ypenburg kunt u vrijdag 7 augustus luisteren naar singer-songwriter Adil en naar liedjesmaker en cabaretière Lien Cornelissen.

Adil

Adil is een geboren en getogen Berchemnaar (België) die als kleine jongen niets liever deed dan samen met zijn drie broers The Jackson 5 imiteren. Zijn liefde voor muziek bracht hem op 17-jarige leeftijd een plek op in de top 10 van Idool 2007. Adil vond zijn eigen stem en sound door in Barcelona met singer-songwriters aan de slag te gaan. In zijn teksten wil hij het graag hebben over de energie en kracht van mensen. Laat u verrassen door zijn soulvolle songs met een inslag van R&B en pop.

Lien Cornelissen

Lien Cornelissen woont in Scheveningen en groeide op in de Achterhoek. Tijdens haar werk als advocaat beleefde zij het meeste plezier aan advocatencabaret waarin ze haar vak en collega’s op de hak kon nemen. Ze kon haar creativiteit en liefde voor muziek niet langer ontkennen. Ze schrijft gevoelige, rake liedjes met scherpe teksten. Kleinkunstig. En tussen de liedjes door vertelt ze erover. Op haar manier. Nuchter en fris.

Buurtparticipatie

Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Delen met vrienden

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen