Gratis

ZomerZout festival: Marvin Timothy en Lien Cornelissen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Over dit evenement

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent uit o.a. de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Leidschenveen treden vrijdag 28 augustus singer-songwriter Marvin Timothy en cabaretière Lien Cornelissen voor u op.

Marvin Timothy

Stevie Wonder, Bruno Mars en Prince zijn de grote voorbeelden van zanger en pianist Marvin Timothy. In 2016 nam hij zijn debuut EP op in de legendarische Abbey Road Studios in Londen. Zijn repertoire bestaat uit zijn eigen werk, maar ook uit soul-, funk- en popcovers van genoemde artiesten.

Lien Cornelissen

Lien Cornelissen woont in Scheveningen en groeide op in de Achterhoek. Tijdens haar werk als advocaat beleefde zij het meeste plezier aan advocatencabaret waarin ze haar vak en collega’s op de hak kon nemen. Ze kon haar creativiteit en liefde voor muziek niet langer ontkennen. Ze schrijft gevoelige, rake liedjes met scherpe teksten. Kleinkunstig. En tussen de liedjes door vertelt ze erover. Op haar manier. Nuchter en fris.

Buurtparticipatie

Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen