Gratis

ZomerZout festival: Whybe en Marco Lopes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Over dit evenement

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Ypenburg treden vrijdag 31 juli singer-songwriter WHYBE en cabaretier Marco Lopes voor u op.

WHYBE

WHYBE identificeerde zich als kind via zijn driekwart gitaartje met de muzikale helden uit Woodstock en de Sixties. In de loop der jaren ontwikkelde hij zich tot een muzikant met een geheel eigen stijl die bij velen een diepe indruk achterlaat. Zijn melodische composities en teksten, vormgegeven in eigenzinnige interpretaties en vertolkt door zijn bijzondere stem, onderscheiden hem en maken hem tot een unieke muzikant. Luister naar zijn fascinerende songs met ongekende diepgang.

Marco Lopes

Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde af in 2015 aan de Koningstheater-academie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Marco maakt comedy met een positieve insteek, zonder dat er ironie insluipt.

Buurtparticipatie

Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen