Gratis

Zondag kerkdienst CLC Breda | 30.01.2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Apollo Hotel Breda City Center

14 Stationsplein

4811 BB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Je bent vanaf 11:00 van harte welkom bij onze dienst in het Apollo hotel in Breda. (aanvang 11:30).

Over dit evenement

Lieve bezoeker, we zijn ontzettend blij dat we je weer kunnen ontvangen in onze diensten. Je bent vanaf 11:00 van harte welkom! We kijken er enorm naar uit om iedereen weer te verwelkomen!

Je kunt naar binnen via de hoofdingang van het Apollo hotel, let op; in de lobby en de hal is een mondkapje verplicht. In de zaal kan deze weer af.

Uiteraard is het belangrijk dat we dit op een verantwoorde manier met elkaar doen. Daarom hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen, zo moet iedere bezoeker van tevoren een ticket reserveren en zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. Kun je toch niet meer? Annuleer dan je ticket, dan kunnen we de plek nog aan iemand anders geven. Wanneer je meerdere tickets bestelt gaan we er van uit dat iedereen uit hetzelfde huishouden komt.

In het gebouw kunnen we overal anderhalve meter afstand houden, ook zullen er looproutes worden aangegeven. Samen zorgen we ervoor dat we op een goede manier van de diensten kunnen genieten.

Vragen vooraf

Vóór je bezoek aan City Life Church moet je jezelf de volgende vragen stellen:

1. Had je één of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

– Hoesten

– Lichaamstemperatuur van 38 graden of hoger

– Benauwdheidsklachten

2. Heb jij op dit moment een huisgenoot met koorts en / of benauwdheidsklachten die nog niet getest is op het coronavirus?

3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb jij een huisgenoot / gezinslid met het coronavirus?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je één of meer van de vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan kun je helaas niet naar binnen bij City Life Church. Beterschap!

Bij en in City Life Church

Als kerk zetten we ons ten volle in om een een veilige omgeving creëren voor de zondagdiensten. Daarbij vertrouwen we erop dat alle bezoekers en vrijwilligers zich houden aan de richtlijnen en hygiëneregels. Volg de aanwijzingen van het Welkomteam steeds op en houd 1,5 meter afstand tot mensen die niet deel zijn van jouw huishouden.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we op een verantwoorde manier kunnen samenkomen in Gods Huis. Alvast bedankt voor jouw bijdrage hieraan.

Tot zondag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Apollo Hotel Breda City Center

14 Stationsplein

4811 BB Breda

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator City Life Church Breda

Organisator van Zondag kerkdienst CLC Breda | 30.01.2022

 

City Life Church Breda is opgericht met het verlangen om een kerk te zijn waar iedereen zich welkom en thuis voelt, waar je mag komen zoals je bent en mag groeien naar het leven zoals God dat voor jou bedoelt. Drie belangrijke onderdelen van onze visie zijn 1) God aanbidden 2) echt van onszelf en elkaar houden en 3) onze omgeving dienen.

 

De kerk is een plek van bemoediging en aanbidding waar je connect met God en met elkaar. Een plaats waar gasten familie en vrienden worden. Wij bouwen graag aan een groeiende en inspirerende kerk waarin jongeren en ouderen met groot plezier en in alle vrijheid de ruimte krijgen hun volle potentieel van gaven en talenten te ontwikkelen en in te zetten voor God, voor elkaar en de wereld om ons heen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen