Gratis

Zondagdienst 29 november 2020 | 10.00u

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boezemweg 166

166 Boezemweg

3031 BP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zie hieronder belangrijke informatie over de dienst en de nieuwe kinderdienst.

Over dit evenement

Geweldig dat we weer kunnen samenkomen. We zien er naar uit om met elkaar God te ontmoeten!

De dienst is van 10.00u-11.30u met een mogelijke uitloop tot 12.00u.

Inschrijving gemeenteleden vs. niet-gemeenteleden

Gemeenteleden kunnen tot woensdag 12.00u met voorrang reserveren. Vanaf donderdag kunnen niet-gemeenteleden reserveren. Als er geen plekken meer zijn voor een dienst kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Ben je nog geen gemeentelid, maar wil je dat graag worden? Stuur een e-mail naar info@komenzie.nl en we nodigen je graag uit voor een van de welkomsavonden.

Inschrijving vrijwilligers

Werk je deze dienst mee als vrijwilliger? Kies dan voor een ticket voor “Vrijwilligers met zitplaats in grote zaal” (bijvoorbeeld koffieteam, placeerteam etc.) of voor het ticket “Vrijwilliger zonder zitplaats in grote zaal” (bijvoorbeeld praisteam, mediateam, kinderdienstleiding etc.).

Kinderdienst

Er is een gloednieuwe kinderdienst voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de tuinzaal met worship, dans, filmpjes en toffe spellen. Mis het niet, het gaat een groot feest worden!

Baby's van 0 en 1 jaar en peuters van 2 en 3 jaar zijn zoals vanouds welkom in de kinderdienstzalen in de kelder. Je kunt je kinderen 0 t/m 12 jaar direct voor de dienst brengen bij het hek naast de kerk waar een kinderdienstmedewerker je kinderen opwacht.

Voorbede vóór de dienst

Je bent van harte uitgenodigd om voor de dienst samen te bidden. De voorbede start om 9.30u. Kies bij het reserveren van je ticket de extra optie “Voorbede”.

De huisregels

 • Het is verplicht om vooraf een ticket voor de dienst te reserveren. Bij binnenkomst doen we een COVID-gezondheidscheck.
 • Vanaf 9.30u is de zaal open.
 • Bij binnenkomst krijg je een plaats toegewezen door het placeerteam. Dit doen we zodat de plaatsen optimaal benut worden en er zoveel mogelijk mensen naar de dienst kunnen. Je kunt dus niet je eigen plaats kiezen.
 • De garderobe is niet toegankelijk. Je kunt je jas meenemen naar de zaal.
 • Er is een looproute ingesteld voor het binnengaan en verlaten van de zaal, volg deze nauwkeurig op.
 • Ga zoveel mogelijk thuis al naar de wc. Bij hoge nood mag je uiteraard gebruik maken van de wc.
 • Wij nemen het advies van de overheid over m.b.t het dragen van mondkapjes in publieke ruimtes. Dat betekent dat je wordt geadviseerd om bij binnenkomst van de kerk een mondkapje te dragen totdat je op je plaats zit. Zodra je je aangewezen plek verlaat, bijvoorbeeld voor toiletbezoek, word je geadviseerd het mondkapje weer op te zetten. Dit advies geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Blijf na afloop van de dienst zitten en wacht tot je instructies krijgt om de zaal te verlaten. Verlaat dan de zaal direct.

Na de dienst

 • Er wordt om veiligheidsredenen helaas geen koffie geschonken na de dienst.
 • Wil je gebed? Dat kan! Bij de afsluiting van de dienst hoor je hoe dit in zijn werk gaat.
 • Je kunt je kinderen van 0 t/m 3 jaar zelf beneden ophalen. Ga dan eerst naar buiten via het zijplein en loop dan de hellingbaan naar beneden (dezelfde route zoals je ze ook hebt gebracht).
 • Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen op het zijplein bij de deur bij het hek opgehaald worden (oudere kinderen gaan zelf naar het zijplein). Haal kleine kinderen direct na de dienst op!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boezemweg 166

166 Boezemweg

3031 BP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen