€ 119,79

Zonder Niche ben je NIETS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zonder Niche ben je NIETS

Waarom moet ik kiezen?

Als jij niet kiest, kiezen jouw klanten niet voor jou. Zo simpel is het. Jij wilt gezien worden als expert in jouw vakgebied. Door een duidelijke niche te kiezen steek jij je kop boven het maaiveld uit en onderscheidt jij je van je concurrenten. Een niche helpt je met focussen op je ideale klant zodat jij alleen klanten krijgt waar je energie van krijgt. Die jouw prijs graag willen betalen en blije ambassadeurs van jou worden, die weer klanten naar jou door gaan verwijzen.

Is het echt zo simpel?

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig, hoor ik je denken. Er is een heel proces om jouw Niche nog krachtiger te maken, maar dat is voor later. In mijn ervaring als ondernemende en ambitieuze vrouw, maken we gewoonweg geen tijd voor onszelf en zijn we vaak te generalistisch. We laten ons leiden door ons drukke privé en professionele leven en zijn bang om omzet te verliezen. Continu alle ballen in de lucht te houden en iedereen tevreden houden. Klaar nu! Tijd voor verandering.

Voor wie

Deze training is bij uitstek gemaakt voor de ambitieuze en zelfstandige vrouw die er klaar voor is haar expertise en kennis te tonen, haar naamsbekendheid wil vergroten en wil groeien naar het volgende level samen met gelijkgestemde ondernemende vrouwen.

De trainer

De training wordt geleid door Eveline-carolina van Straten. Zij heeft haar sporen verdiend als ondernemerspsycholoog en Master in Business. Zij begon om haar eigen centjes te verdienen als 12-jarige met de deur-aan-deur verkoop van bloemen en had haar eerste bedrijf op haar 14e. Als kind van zelfstandig ondernemers is het ondernemen haar met de paplepel ingegoten.

Investering

Een geloofwaardige expert deelt haar kennis en is zichtbaar. Een goed gekozen Niche vormt een krachtig hulpmiddel om jouw succes te vergroten en na deze training weet jij welke stappen je kunt zetten om nog succesvoller te zijn met jouw bedrijf.

De kosten voor deze training zijn voor € 99,- excl. btw inclusief lunch en alle drankjes – Sisters van de Secret Sisterhood hebben uiteraard gratis toegang (wel opgeven want vol = vol!)

Praktische informatie

Locatie: Eve&Lilith Womencave – Klieverweg 6 – Slootdorp – Openbaar vervoer: naar Wieringerwerf met bus 135 of 350 - we halen je op bij de bushalte.

Programma:

09:00: Inloop met koffie/thee en wat lekkers

09:30: Training Niche

12:30: Lunch (heb je dieetwensen? Geef deze dan aan ons door!)

16:00: Netwerken en napraten

Inschrijven

Gun jezelf deze investering. Schrijf je nu gelijk in! Deze training zal snel vol zitten, dus wacht niet langer en mis dit niet.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen