Zorg2025: Data delen in de zorg

Zorg2025: Data delen in de zorg

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

In deze Zorg2025 bijeenkomst gaat het over de impact van data delen op de dagelijkse praktijk en ervaring in de zorg.

Over dit evenement

Projecten rondom het delen van zorgdata – en het optimaliseren ervan – kom je overal tegen. De belofte is vaak dat deze de kwaliteit van zorg aanzienlijk zullen verbeteren. Maar wat betekent dit nu écht voor de zorgverlener? En voor de patiënt of cliënt?

Kom luisteren naar de volgende sprekers, die ingaan op bovenstaande vragen.

  • Lies van Gennip, o.a. Kwartiermaker Gezondheidsdata Infrastructuur bij Amsterdam Economic Board
  • Marijn Vonk, Founder van Syntho, een startup die met AI synthetische ‘data twins’ genereert en zo privacy van gegevens waarborgt
  • Bob Verhagen, oprichter van Buurtdokters, dat zich inzet voor moderne huisartsenzorg vanuit toekomstbestendige huisartsenpraktijken. Hierbij maken ze slim gebruik van data en digitale innovaties. Een voorbeeld uit de praktijk.

Deze bijeenkomst is gratis – registratie is verplicht. Wees er snel bij we hebben beperkte capaciteit.

Het vindt plaats in Café Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, Amsterdam. Inloop vanaf 15.00 uur, we starten om 15.30 uur. Aansluitend is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten.

Amsterdam Economic Board, ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en Sigra organiseren samen de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsmiddagen zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

Afbeelding van Zorg2025: Data delen in de zorg

Delen met vrienden