Gratis

Zorg2025: Patient empowerment met behulp van data

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 21 september hebben we onze volgende Zorg2025 bijeenkomst – we gaan weer live - op onze vertrouwde locatie restaurant Dauphine

Over dit evenement

Zorg2025 bijeenkomst 21 september: Patient empowerment met behulp van data

Op 21 September hebben we onze volgende - fysieke- Zorg2025 bijeenkomst in Café Restaunrant Dauphine. Wat hebben we uitgekeken naar een echt netwerk event.

LET OP: In Café Restaurant Dauphine werken we met de Coronacheck App voor toegang.

Het thema voor de komende editie 'Patient empowerment met behulp van data' is actueler dan ooit. Welke ontwikkelingen zijn er? Wat is uitkomstgerichte zorg en Value Based Healthcare? Hoe kan digitalisering bijdragen aan de gewenste transformatie in de gezondheidszorg? Hoe kun je zelf data inzetten voor je eigen gezondheid en ter preventie?

We hebben weer drie heel interessante sprekers bereid gevonden hun ideeën uiteen te zetten:

  • Daan Dohmen, Founder Luscii | Professor Digital Transformation in Healthcare, Investor, co-Author of GREEN ON new leadership principles
  • Inger Deijle, Projectleider Value Based Healthcare bij OLVG
  • Madelon Bracke CSO & Co-founder Clear Health Program

Corona regels

Uiteraard houden we ons aan alle geldende corona regels. De organisatie kan op ieder moment bepalen om het event af te gelasten.

LET OP: In Café Restaurant Dauphine werken we met de Coronacheck App voor toegang. Bij de ingang wordt je QR-code gescand, dus zorg ervoor dat je deze bij de hand hebt. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. We houden ons aan deze regels, dus geen geldige QR-code betekent geen toegang.

Start bijeenkomst 15:30 uur

We starten om 15.30 uur en aansluitend is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten.

Deze bijeenkomst is gratis - registratie is verplicht. Wees er snel bij we hebben slechts capaciteit voor 75 bezoekers.

Verzoek: heb je een ticket, maar ben je toch verhinderd? Annuleer dan je Eventbrite ticket zodat mensen die op de wachtlijst staan toch nog een plekje krijgen. Veel dank alvast!

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board organiseert samen met Ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsmiddagen zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.


		Afbeelding van Zorg2025: Patient empowerment met behulp van data
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Zorg2025

Organisator van Zorg2025: Patient empowerment met behulp van data

De Amsterdam Economic Board organiseert samen met Ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Ook volgend jaar worden en weer Zorg2025 bijeenkomsten georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan bij onze community Smart Health Amsterdam

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen