Zorg41 Summit
Gratis
Zorg41 Summit

Zorg41 Summit

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zorg41 Summit

In 2041 heeft de vergrijzing haar hoogtepunt bereikt: iedere 10 werkende Nederlanders dragen dan zorg voor 9 niet-werkende Nederlanders. Deze toenemende vraag naar zorg vergt toekomstbestendige oplossingen. Tijdens de Zorg41 Summit komen 200 key stakeholders in de zorg en welzijnssector samen om in co-creatie versneld zorginnovaties te realiseren. Dit gebeurt onder andere door middel van de Health Innovation Challenge en verschillende workshops gericht op ondernemerschap in de zorg en in het onderwijs. Verschillende facetten van zorginnovatie worden toegelicht in het plenaire programma door zowel 'usual en unusual' suspects, waaronder Mark Venekamp (Manager Behandeling en Revalidatie Stichting Humanitas), Paul Iske (CEO Briljante Mislukkingen) en Noud Van den Boer (DGA Koninklijk Van den Boer Groep). 


Onderdelen van het programma


Health Innovation Challenge (alleen MKB-ondernemers)

De Health Innovation Challenge (HIC) is onderdeel van de Zorg41 Summit. Tijdens de Health Innovation Challenge genereren MKB-ondernemers van binnen én buiten de zorgsector tezamen met gerenommeerde zorginstellingen uit heel Nederland ideeën en oplossingen voor essentiële organisatieoverstijgende uitdagingen in de zorg. Let op: Wilt u zich als MKB-ondernemeraanmelden voor de Health Innovation Challenge? Klik dan hier.


De verschillende workshops:

- Innovatie & Ondernemerschap voor zorgorganisaties 
Inspiratieworkshop die inzicht geeft in ondernemerschap en die de nieuwste tools en technieken van start-ups leert toe te passen op praktijksituaties van zorgaanbieders. 

- Strategisch scenariodenken in de zorg
Deelnemers maken kennis met de methode om strategisch met onzekere toekomstfactoren om te gaan en hiermee de wendbaarheid van de organisatie te vergroten in een snel veranderende zorgwereld.

- Samen Lerend Werken (werksessie Broedplaats Rotterdam)
Deelnemers worden in de werksessie uitgedaagd om good & bad practices te delen en leervragen aan elkaar te stellen. De deelnemers worden met elkaar verbonden door middel van de Mix&Match methode. 


Aanmelding

Met dit ticket meldt u zich aan voor de Zorg41 Summit 2016 op 3 november met de verschillende plenaire activiteiten en workshops (m.u.v. de Health Innovation Challenge). 

De Zorg41 Summit 2016 wordt georganiseerd door SMO, is powered by Zorginstituut Nederland, Gemeente Rotterdam en VNO-NCW en is supported by ECE, EY en KvK. Hier vindt u een sfeerverslag van de Zorg41 Summit 2015.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen