Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Zorgontbijt

Bart Nieuwenweg

Woensdag 26 november 2014 van 07:00 tot 08:30 (CET)

Ticketinformatie

Dit evenement gaat uitsluitend op uitnodiging.

Je moet een uitnodiging hebben om je voor dit evenement te registreren. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Zin om iets te ondernemen?
Check hier nog meer geweldige evenementen via Eventbrite.

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Evenementgegevens

Geachte heer/mevrouw,                                                                              Putten, 8 oktober 2014

De komende jaren gaat er flink wat veranderen in en rond de zorg. Wat alle veranderingen gemeenschappelijk hebben is dat samenwerking tussen organisaties op lokaal niveau steeds belangrijker wordt.Omdat overleg vaak ten koste gaat van reguliere werkzaamheden, én omdat iedereen toch moet ontbijten hebben we besloten dit te combineren. Tijd voor iets nieuws, tijd voor het zorgontbijt! Na drie succesvolle eerdere edities staat de vierde bijeenkomst gepland op woensdagochtend 26 november.

Wat is het zorgontbijt?

Het zorgontbijt is een, u raadt het al, ontbijtsessie voor professionals uit de zorg en welzijn in Putten. Het begint om 07.00 en duurt tot uiterlijk 8.30. Tussen het ontbijten door volgen we een strak programma om optimaal gebruik te maken van de tijd. 

Programma

Het programma voor de 26e is anders dan normaal. Dat heeft te maken met de veranderingen in het sociaal domein vanaf 1 januari 2015. Vanuit de gemeente Putten willen we deze bijeenkomst inzetten om tegemoet te komen aan de vele vragen en zorgen vanuit de groep over de plannen van de gemeente in 2015. Tijdens de vorige bijeenkomst was aan vrijwel alle tafels de onzekerheid over 2015 onderwerp van gesprek. En ondanks dat het zorgontbijt niet van de gemeente is, is het wel bij uitstek een podium om ineens veel zorg- en welzijnsorganisaties uit Putten uit te leggen hoe het in 2015 zal gaan. Eind november is daarvoor een goed moment, omdat dan duidelijk is hoe het in 2015 geregeld gaat worden.

Het programma voor 26 november ziet er als volgt uit: 

7.00 opening Ard Kleijer

7.10 Wmo 2015 (Martin Prins)

7.25 Jeugd 2015 (Marco Daudeij)

7.40 Discussie/verdieping in groepen (tafels ingedeeld per transitie)

8.10 Plenaire terugkoppeling

8.30 Einde zorgontbijt deel 

Wat is het doel van het zorgontbijt?

Het zorgontbijt heeft verschillende doelen, die samenkomen in de gestructureerde opzet van het ontbijt. Doordat het ontbijt een strakke planning heeft, die nauwkeurig gevolgd wordt zijn de bijeenkomsten uiterst efficiënt en doeltreffend. Het zorgontbijt dient de volgende doelen:

 • Kennismaken met collega’s van andere organisaties die werken voor dezelfde mensen
 • Stimuleren van samenwerking tussen organisaties en tussen professionals onderling
 • Delen van kennis en ervaringen
 • Nadenken over nieuwe vormen van organiseren en samenwerken om zorg te optimaliseren
 • Verkennen van gezamenlijke vraagstukken

Wie zitten er aan tafel?

Het zorgontbijt is bij uitstek het moment om alle partijen die iets te maken hebben met ouderen bij elkaar te brengen. De volgende partijen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het zorgontbijt:

 • Zorgorganisaties
 • Welzijnsorganisaties
 • Vrijwilligersorganisaties
 • Eerste lijn organisaties (huisarts, fysiotherapeut, psycholoog etc)
 • Gemeente
 • Woningstichting
 • Ouderenbonden

Verbindingskaart

Tijdens de bijeenkomst zullen zogenaamde verbindingskaarten uitgedeeld worden. Het is de bedoeling dat u deze kaart gebruikt om resultaten van het zorgontbijt bij te houden. Zo kunnen we de meerwaarde van het zorgontbijt monitoren en kwantificeren. 

Aanmelden

Het is handig om even te melden als u van plan bent de bijeenkomst bij te wonen, zodat we daarmee rekening kunnen houden met de zaalgrootte en het ontbijt. De kosten voor deze bijzondere editie van het zorgontbijt worden vergoed door de gemeente Putten. Aanmelden kan via de pagina http://zorgontbijt.eventbrite.nl 

Datum en locatie

Het tweede zorgontbijt vindt plaats op woensdagmorgen 26 november in het Hof van Putten: Harderwijkerstraat 14 3861 AH in Putten.

Graag ontmoet ik u de 26e in het Hof van Putten, om vanuit de gezamenlijkheid te kijken naar de maatschappelijke vraagstukken waar we samen voor staan.  

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bart Nieuwenweg via bnieuwenweg@putten.nl.

Hoogachtend,

Wethouder A. Kleijer

Heb je vragen over Zorgontbijt? Neem contact op met Bart Nieuwenweg

Wanneer

Organisator

Bart Nieuwenweg

Beleidsmedewerker Wmo

Gemeente Putten
T: 06 432 549 46
T: 0341 359 645
E: bnieuwenweg@putten.nl
  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.