Zuidplas aardgasvrij - Comenius College (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Comenius College

Fresiaveld 20

2914 PN Nieuwerkerk aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Informatiebijeenkomst over het aardgasvrij maken van Zuidplas.

Over dit evenement

Wij nodigen u van harte uit voor één van de informatiebijeenkomsten over het aardgasvrij maken van Zuidplas. Onze regering legde in het Klimaatakkoord vast dat iedereen in de toekomst in Nederland van fossiele brandstoffen als aardgas overstapt naar duurzame energie. Vanaf 2050 gebruiken we in Nederland geen aardgas meer.

Aardgasvrij: wat betekent dat voor u?

Er bestaat een grote kans dat u uw woning verwarmt met aardgas. En misschien kookt u ook op aardgas? In dit geval betekent het dat ook ú met deze opgave te maken krijgt. Wat betekent dit voor u? Hoe kunt u zich hierop voorbereiden? Hoe werkt de gemeente aan deze grote opgave? Hier willen we u over informeren.

Achter de schermen werkt de gemeente hard om inzicht te krijgen in welke warmte alternatieven er voor u zijn. Deze eerste inzichten willen we graag met u delen. Wij vertellen tijdens de informatiebijeenkomst alles wat we weten, maar ook wat we nog niet weten. U kunt vragen stellen, uw zorgen uiten en meedenken over deze grote opgave.

Enquête

Wij zijn erg benieuwd hoe u aankijkt tegen de opgave om Zuidplas aardgasvrij te maken. Welke vragen, zorgen of ideeën hebt u? Daarom vragen wij u om alvast de enquête in te vullen op www.duurzaamzuidplas.nl/aardgasvrij.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het programma op www.duurzaamzuidplas.nl/aardgasvrij.

We gaan samen aan de slag om te komen tot een duurzaam en toekomstbestendig Zuidplas waar het prettig wonen, werken en recreëren is!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Comenius College

Fresiaveld 20

2914 PN Nieuwerkerk aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen