Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VELPA b.v.

Pollaan 23

7202 BV Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving
Het evenement

Met trots presenteren we voor de 2e keer op rij, de fietsmarathon waar jij bij wilt zijn.Het organiserende team 'Kanker Helpen Genezen' fiets voor KiKa (Kinderen Kankervrij) en organiseert samen met de 5 grote fitnesscentra uit Zutphen (Aerofitt, Optisport, SportsPalace, Perfect Body en Fitland) dit fantastische evenement. Samen sterker voor een gezonde toekomst voor ieder kind!

"Zutphen fietst voor KiKa" is uitgegroeid tot een 2 daagse RPM/Spinningmarathon. Niet alleen fanatieke sporters of mensen die het goede doel een warm hart toedragen, fietsen op zaterdag. Vrijdag is er al een dag waarop scholen en het bedrijfsleven zich kunnen inspannen voor KiKa.Dit alles vind plaats bij Velpa b.v. aan de Pollaan 23 in Zutphen. Deze locatie voor het evenement is kosteloos beschikbaar gesteld door eigenaar Velpa b.v.


Op 16 februari zullen we starten om 14:00 uur met een een 2 uur durende marathon voor scholen. Daarna is er om 16:00 uur, 4 uur lang de gelegenheid voor het bedrijfsleven om zich maximaal in te spannen voor KiKa.

Op 17 februari zal 6 uur lang van 9:00 uur tot 15:00 uur, een marathon worden gehouden.

Inschrijven kan per uur. Er zijn 75 plekken beschikbaar per uur, dus wees er snel bij! Op onderstaand affiche staat het programma. De instructeurs zullen je stuk voor stuk motiveren met inspirerende muziek!

Tijdens de marathon zal op beide dagen een professioneel massageteam aanwezig zijn om verlichting te brengen zodat jij weer fris aan het volgende uur kan beginnen!

Durf jij de uitdaging aan en fiets jij 6 uur mee?Voorlopig programma 16 & 17 februari (toegevoegd op 11-2-'17)

Hieronder het programma van de dag:KiKa (https://www.kika.nl/)

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

Meer specifiek streeft KiKa naar:

  1. Verhoging van de genezingskans.
  2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
  3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).


Team Kanker Helpen Genezen

Wie we zijn…

Wij zijn Team Kanker Helpen Genezen. We hopen met deze naam ooit waarheid te worden. Dit streven we na, door ons in te zetten in de strijd tegen kanker door middel van sponsorwerving voor sportieve evenementen. Voorbeelden zijn Alpe d’Huzes, maar ook Giro de KiKa. Ook in 2018 zullen we hier weer aan deelnemen.

Daarnaast ondersteunen we lokale acties gericht op de strijd tegen kanker en verkopen we onze mascotte genaamd MonKi. Ons team heeft leden vanuit een groot deel van Nederland. Zo ook uit Zutphen.

Daarom organiseren we ook dit jaar, voor de 2e maal op rij, het evenement ‘Zutphen Fietst…”

Was het in de editie 2017 voor Alpe d’Huzes, aankomende editie op 17 februari 2018, zal in het teken staan van KiKa.

Zutphen Fietst voor KiKa is een Spinning/RPM marathon waarbij we met 75 fietsen, 6 uur lang geld op willen halen voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker. Dat is heel hard nodig en dat besef is er zeker ook bij alle sportscholen in Zutphen.

Daarom slaan 5 sportscholen, AeroFitt, Perfect Body, Optisport, Fitland en Sports Palace de handen ineen. Deze 5 sportscholen werken samen met Team Kanker Helpen Genezen om dit evenement neer te zetten. Omlijst met extra activiteiten, zoals op de dag zelf een verloting, een spinning-sponsoruur voor bedrijven op vrijdagavond 16 februari., hopen we veel geld op te halen voor stichting KiKa

We kunnen veel, maar niet alles. Uw hulp is daarom van belang. We hopen dat u door het lezen van deze vooraankondiging ons wilt steunen. Dat mag sportief, maar ook middels een extra donatie. Zo maken we er samen een onvergetelijk evenement van!Waar gaat het geld heen

Team Kanker Helpen Genezen geeft dit geld 1:1 door aan KiKa. Dit gaat via een actiepagina voor het evenement Giro di KiKa waar 6 van onze teamleden aan deelnemen. Het geld uit de marathon wordt daarmee direct aan KiKa overgemaakt.
Veelgestelde vragen over dit evenement:


Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er kan op het terrein geparkeerd worden, of aan de overkant bij de Baderie.

Op loopafstand bij de Cinemajestic / McDonalds / Fitland kan je ook parkeren.


Hoe en wanneer betaal ik voor de gefietste uren?

Je kan contant betalen bij entree op zaterdag. Er is geen PIN aanwezig!

Extra doneren mag en kan...graag zelfs! :)


Is er sanitair en kleedgelegenheid?

Je kan omkleden aan de Pollaan 23.

Ook zijn er toiletten. Douchen kan bij Fitland Zutphen (5 min lopen).


Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Vergeet niet bidons, handoek en evt fietskleding en schoenen mee te nemen.

Ook eigen eten/drinken kan je gewoon meenemen. Er is wel gratis sportdrank voor de deelnemers.


Is er EHBO aanwezig?

Ja. Er zijn EHBO gecert. personen aanwezig + HBO koffer en AED op het evenement.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

zutphenfietst@gmail.com voor vragen omtrent dit event.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Om problemen te voorkomen is het handiger dat je je ticket meeneemt.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Als je verhinderd bent mag je iemand anders laten gaan in jouw plaats. Het is wel beter om dit door te geven aan de organisatie of zelf via eventbrite de naam te wijzigen.


Wordt er gefotografeerd of worden er video opnamen gemaakt?

Tijdens het festival zullen foto’s & video opnames gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Eenieder die aan ons evenement deelneemt of bezoekt, gaat hiermee akkoord.


Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Nee, maar je moet wel op een spinningfiets passen. Dus voor jonge kinderen is dit wellicht niet handig.
  • Deelname is geheel op eigen risico.
  • De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor verloren, gestolen en/of beschadigde goederen alsmede blessures en/of andere calamiteiten voor, tijdens of na de rpm/spinningmarathon.
  • Het programma is onder voorbehoud. De organisatie behoudt zicht het recht voor het programma te wijzigen.


Delen met vrienden

Locatie

VELPA b.v.

Pollaan 23

7202 BV Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen