€ 13,78

Zwanze 2020 Antwerpen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Pardaf

2 Suikerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Zwanze in Antwerpen! Op deze dag vieren we de fantastische brouwerij Cantillon met het Zwanzebier én een prachtselectie op tap!

Over dit evenement

Op 26 september host Café Pardaf de Zwanze Dag 2020 van Cantillon. Het evenement - normaalgezien globaal - wordt dit jaar door COVID beperkt tot 15 Europese landen. Het bier van dit jaar - Brettrave - is een mix van lambiek en rode biet en zal enkel op deze dag te proeven zijn. Hoewel in het verleden het bier telkens pas vanaf 21u mocht geschonken worden, is dit voor dit jaar anders. Opdat alles veilig en 'Coronaproof' kan verlopen, zal de Zwanze 2020 - Brettrave beschikbaar zijn vanaf 14u, ons openingsuur. Daarnaast zetten we nog 6 exclusieve Cantillon-bieren op tap!

Alle COVID-maatregelen voor de horeca van dat moment zijn van toepassing (registratie, max. aantal personen per tafel, mondmasker, zittend consumeren.... ).

OPGELET: Iedereen is welkom, maar wie Zwanze 2020 - Brettrave wil proeven, dient wel op voorhand een ticket te kopen.

1 ticket per persoon. Prijs: 12,00 EUR (+ servicekosten Eventbrite).

Dit ticket is een drankbon, géén plaatsreservering.

1 ticket is goed voor 1 taster (15cl) van het Zwanze 2020 - Brettrave + 1 ander Cantillonbier van de tap.

Dit ticket garandeert een taster Zwanze 2020 - Brettrave van 14u00 TOT 22u00. Na 22u00 wordt de eventuele rest van het vat vrij verkocht. In het geval u met een ticket na 22u00 arriveert en de Zwanze 2020 - Brettrave is uitverkocht, dan zal u een ander Cantillonbier van de tap kunnen kiezen. In geen geval worden tickets terugbetaald.

Er worden niet meer tickets verkocht dan dat er bier is, dus wie een ticket heeft, hoeft niet per se bij opening aan de deur te staan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Pardaf

2 Suikerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen