Zwart Wit Realisme - Realistisch Portrettekenen

Venster Acties

Zwart Wit Realisme - Realistisch Portrettekenen

Tekenlessen voor volwassenen (realisme in portret - zwart wit) door Yvette Bavelaar

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

stichting !Triggr Middelweg 5 2461 CB Ter Aar Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Cursus Portrettekenen volwassen

In deze tekencursus voor zowel beginners als gevorderd, leert Yvette Bavelaar u de verschillende technieken die zij zelf in de loop der tijd heeft ontwikkeld, om een goed portret tot stand te laten komen.

Yvette komt uit Alphen aan den Rijn en is daar al enige tijd actief als kunstenares portrettekenen en docent tekenen en schilderen.

Tijdens deze cursus leert u anders kijken, werken met diepte, contrast, belichting en verschillende verrassende materialen gebruiken om tot een interessant eindresultaat te komen.

Er wordt goed ingespeeld op het niveau van iedere cursist en er worden verassende tips aangereikt die voor en ieder nuttig zijn om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

We werken aan de hand van beeldmateriaal dat u zelf meebrengt naar de les, afgestemd op de weekopdracht. Aan het einde van iedere les is er een reflectie van het werk. De docent houdt de cursist per e-mail op de hoogte van de opdrachten of eventuele materialen om mee te nemen.

‘’Deze cursus brengt veel enthousiasme teweeg bij de cursist omdat het groeiproces erg goed te zien is. Aan het einde van de reeks zien de portretten er heel anders uit als bij les 1. En dat vind ik geweldig’’!

Je neemt, als cursist, je eigen tekenmateriaal mee.

Afbeelding van Zwart Wit Realisme - Realistisch Portrettekenen
Afbeelding van Zwart Wit Realisme - Realistisch Portrettekenen