€ 250

Zweethut Ceremonie inclusief 2 coaching-sessies.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kan op diverse locaties

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij al een tijdje in de zweethut maar vind je het ook spannend? Heb je veel vragen of twijfels? Of wil je graag een bepaald thema/vraagstuk/dilemma vastpakken en uitwerken met behulp van de zweethutceremonie, je optimaal voorbereiden op de ceremonie? Een echt goede zweethut ceremonie is een zeer krachtig middel om oude overtuigingen, emoties, en blokkades te helpen loslaten. Daarlangs helpt ze je om je intenties helder te krijgen, te doorvoelen, kracht bij te zetten.

Uit onderzoek is gebleken dat de Nativs na terugkeer van het front in de Vietnam oorlog, (en die volgens de traditionele gebruiken, veelvuldig de zweethut ingingen, alvorens terug te keren naar hun leven in de stam) de enige groep Amerikanen was die zonder PTSS hun leven weer konden op pakken na de oorlog. Dat is de kracht van de zweethut.

Wij als team zorgen er tijdens elke ceremonie opnieuw voor dat jij kan zakken in jezelf, je veilig kan voelen, jouw reis vol vertrouwen kan maken. En als jij er voor open staat, ben je welkom om je extra goed voor te bereiden op de zweethutceremonie van jouw keuze. Door middel van 2 sessies, waarvan 1 voorafgaand aan de ceremonie. In de week na de ceremonie prikken we de datum voor de 2e sessie.

We kunnen skypen, bellen, samen komen op een plek in het midden qua reistijd of bij 1 van ons thuis. Samen kijken we wat passend voelt om af te spreken. De prijs van dit ticket is inclusief de zweethutceremonie van jouw keuze.

Behalve in het begeleiden van rituelen, ben ik ook opgeleid als psychosociaal therapeut, lichaamsgericht coach, familie opstellingen en reflexzonetherapeut. Op mijn website www.transvuurmatie.nl kun je meer informatie vinden over mij en mijn achtergrond.

Ik hoop je snel te ontmoeten en ons samen voor te bereiden!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kan op diverse locaties

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen