€ 135

Zweethut ceremonie voor mannen en vrouwen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Regenboogfabriek

Voorhoeveweg 7

6006 Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De overgang van de lente naar de zomer valt dit jaar op donderdag 21 juni. We willen je graag uitnodigen om bij deze overgang stil te staan en de zomer in ons zelf welkom te heten door middel van een zweethutceremonie op 16 en 17 juni

De zweethutceremonie en bijbehorende rituelen zullen ditmaal in het teken staan van de Zomer.
De dagen en de avonden zijn weer heerlijk lang. We genieten volop van veel en lekker buiten zijn, want het is zomer!
Een naar buiten gerichte energie is duidelijk voelbaar in de natuur en dus ook in ons. Het element vuur is volop aanwezig.
Deze vuurkracht daagt je uit om je creativiteit te laten zien.
Door je creativiteit te laten stromen vanuit deze vuurkracht kom je in de flow terecht. De Zomer is hier het seizoen bij uitstek voor.
Ga je ook met de stroom van de natuur mee? Gebruik deze vurige kracht die altijd in jou aanwezig is en lach naar het leven zodat het leven ook naar jou lacht.
De Zomer is een tijd van overvloed dit zie je in alles terug in de natuur. Elke tak zingt van leven en de volwassen bladeren wedijveren met elkaar om het sterke licht van de zon op te vangen die in zijn optimale positie boven hen staat. De bladeren fluisteren naar elkaar in briesjes wind. Zij delen de overvloedige energie van dit seizoen. Wat heb jij vanuit overvloed te delen? Stap er in, volg de natuurlijk flow. De natuur zal je ondersteunen als je haar het vertrouwen geeft.
St. Jan zegt “Gooi je zorgen in ’t vuur om te transformeren naar kracht”

Tijdens dit weekend is er alle ruimte om te ontspannen, op adem te komen en te genieten op een prachtige plek in de natuur.
We blijven overnachten, om ECHT in de tijdloosheid van de zweethutceremonie te kunnen zakken, in de bedding van een sterk team.
Zondag ruimen we in alle rust op en sluiten we samen de ceremonie.
In de zweethut is plek voor 14 deelnemers, met ruimte om te liggen.

De kosten voor deelname bedragen 135 euro inclusief maaltijden, koffie en thee, fruit etc.
Overnachten kan lekker buiten in je eigen tentje, of op een gedeelde plek/matrasje binnen.
Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar contact@transvuurmatie.nl

Is de zweethutceremonie nieuw voor je? Lees hieronder nog even verder als je er meer over wil weten.

De zweethut is een oeroude ceremonie van verbinden, reinigen en zuiveren, in het donker, met een kring van mensen, op moeder aarde zittend. Wanneer de zweethut sluit met de gloeiende stenen in haar centrum, wordt zij de schoot van Moeder Aarde, warm, donker, vochtig en koesterend.
De zweethut begeleider strooit eerst geurende kruiden over de stenen, daarna giet hij/zij er water overheen. Dit wordt gemengd met de hitte van de stenen, er ontstaat een zuiverende stoom die we de heilige wind noemen.
Er zijn momenten van spreken, bidden en zingen; momenten van stilte en eenvoud. En dan ontstaat er zien, ervaren, loslaten, pas op de plaats, herboren worden of wat er zich bij jou ook maar ontvouwt.

De zweethutceremonie zoals wij die hebben leren kennen, is geïnspireerd vanuit de traditie van de Lakota Sioux indianen. Zij noemen hun ceremonie ‘inipi’ of zweetbad. Dit is één van de krachtigste en meest betekenisvolle zweethutceremonies die in de wereld bekend is.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Regenboogfabriek

Voorhoeveweg 7

6006 Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen