Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Zwerfdieren Symposium 2020

Stray Animal Foundation Platform

Zondag 29 maart 2020 van 13:00 tot 17:30 (CEST)

Zwerfdieren Symposium 2020

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten
Aantal
Regulier entreebewijs Beëindigd € 27,50 € 0,00

Deel Zwerfdieren Symposium 2020

Evenementdetails

Helaas heeft de locatie van het Zwerfdieren Symposium (Parnassos in Utrecht) ons op 13 maart laten weten dat zij tot en met 31 maart haar deuren sluit vanwege het coronavirus. Dit betekent dat het symposium op 29 maart niet door kan gaan. Wij zijn voornemens om het symposium te verschuiven naar het najaar.

We hebben de verkoop van tickets tijdelijk stop gezet, maar zullen deze weer open stellen zodra er nadere informatie bekend is. Heb je al een ticket aangeschaft, dan ontvang je van ons persoonlijk bericht over de verdere stappen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

 

Heb je vragen over Zwerfdieren Symposium 2020? Neem contact op met Stray Animal Foundation Platform

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
Utrecht
Nederland

Zondag 29 maart 2020 van 13:00 tot 17:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Stray Animal Foundation Platform

Stray-AFP komt op voor de belangen van zwerfkatten en zwerfhonden wereldwijd. Wij strijden voor een wereld waarin zwerfdieren eerlijk worden behandeld en dat op landelijk niveau het besef er is om de verantwoordelijkheden te nemen jegens deze dieren.

Wij zijn een adviesorgaan, maken ons sterk voor samenwerkingsverbanden tussen zwerfdierenorganisaties, overheden tot op politiek niveau, adviseren over lokale oplossingen en zorgen ervoor dat kennis over alle aspecten met elkaar wordt gedeeld. Daarnaast adviseren en informeren wij zwerfdierenorganisaties en consumenten die te maken hebben met immigratie en adoptie. Wij faciliteren het onderling contact tussen zwerfdierenorganisaties o.a. middels het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.