Gratis

Zwerfvuilactie: Gruute Kuis in Baarle ! met Leefbaar Baarle

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

In alle woonwijken en buurten van Baarle

Baarledorpstraat

9031 Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondag 25 maart vindt voor het achtste jaar de Gentsche Gruute kuis plaats. Dit is een intiatief van IVAGO in samenwerking met andere stadsdiensten. Na het succes van vorig jaar wil Leefbaar Baarle ook dit jaar opnieuw samen met de bewoners deze lenteschoonmaak opzetten in de verschillende woonwijken van ons dorp. De bermen zwerfvuilvrij maken, de wijk opnieuw laten blinken, blikjes uit het water vissen, onkruid wieden op voet- en fietspaden … alles mag om Baarle zo proper mogelijk te krijgen. Vorig jaar haalden we maar liefst 47 vuilniszakken zwerfvuil op!

We roepen dan ook iedereen op om die zondagochtend de handen uit de mouwen te steken. Als ook jij een handje meehelpt, is de klus in een 2-tal uurtjes geklaard. Samen kunnen we onze straat, buurt en wijk verlossen van zwerfvuil!

We werken in 4 zones:

Zone 1 Centrum

Baarledorpstraat vanaf de brug over de E40, Kloosterstraat tot Leiehome, Baarleveer, Petruschristusdreef, Gaverlandstraat.

Zone 2 Oosten

Ernest Solvynsdreef, Ernest Solvynsbrug, Weegbree, Moortelputstraat en zijstraten, Brouwerijstraat, Keuze, Deinsesteenweg tot aan brug over E40, Keuzekouter, Karel De Bondtlaan, ...

Zone 3 Westen

Kloosterstraat vanaf Leiehome inclusief brug over E40, Noordhoudstraat, Schepenstraat, Kloosterstraat, Moerstraat, Baarleboslaan, Boonstede, Baarlewaarande, Zombeekstraat, ...

Zone 4 Noord

Deinsesteenweg tot aan brug over E40, Baarleveldestraat, Baarlekouter, Roomanstraat, Kromveldesraat,...


BELANGRIJK: Schrijf nog vandaag in. Om één en ander in praktische banen te kunnen leiden is het noodzakelijk dat je ons ten laatste maandag 12 maart laat weten of je hieraan wil of kan meewerken.

We kijken er alvast naar uit jou samen met kinderen, buren of vrienden te verwelkomen!

Het Leefbaar Baarle Team


Praktisch:

  • Zwerfvuilactie in Baarle in het kader van de Gentse Gruute kuis

  • Zondag 25 maart 2018. Verzamelen op de verschillende punten in Baarle vanaf 9u00 (de precieze locaties worden later bevestigd). Gruute kuis van 9u30 tot 11u30.

  • Afsluiting om 11u30 met weging van het opgehaalde zwerfvuil en een aperitief.

  • Klik op 'Registreer' om ons te laten weten dat je wil meehelpen. Als je dit doet vóór 12 maart, kunnen we zien of er ook in jouw buurt voldoende animo is en kunnen we alles praktisch organiseren.PS: Misschien kan je ook je buren warm maken om mee te helpen? We hebben immers nog niet het e-mail adres van iedereen. Ze kunnen inschrijven via www.leefbaarbaarle.org.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

In alle woonwijken en buurten van Baarle

Baarledorpstraat

9031 Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen