Gratis

ZZP BOOST Noordoost Brabant Veghel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noordkade

Noordkade

5463 MD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom beter in je kracht als zzp’er met dit gratis event voor zelfstandige professionals in Noordoost Brabant

Over dit evenement

PROGRAMMA

13.00 uur Inloop deelnemers en registratie

13.30 uur Opening in plenaire zaal door dagvoorzitter Wilma van Dartel en Keynote Hans van Breukelen

14.00 uur Start 1e ronde workshops

15.00 uur Pauze in ruimte met inspiratietafels

15.20 uur Start 2e ronde workshops

16.20 uur Afsluiting in plenaire zaal, aansluitend netwerkborrel met inspiratietafels

17.30 uur Einde

KEYNOTE SPEAKER: Hans van Breukelen

Maak je comeback - maak van jouw tegenslag een kans!

Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je leven? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht. In deze workshop van 'maak je comeback' ontvang je concrete handreikingen hoe jij jezelf ook opnieuw uit kunt vinden aan de hand van praktijkverhalen, inspiratie en inzichten van beide auteurs.’

Hans van Breukelen was o.a. technisch directeur van de KNVB. Bijzondere gebeurtenissen op persoonlijk en zakelijk vlak zijn aanleiding geweest een boek te schrijven. Hij gaat je alles vertellen over zijn zoektocht naar succes!

DAGVOORZITTER: Wilma van Dartel

EnterTrainer Wilma van Dartel is onze dagvoorzitter. Je kent haar van ‘Kwetsbaar Krachtig’ en misschien zelfs van het tv-programma Geloof en een Hoop Liefde, LINDA.163 of de nieuwste editie van Zaken Vrouwen Brabant. Als ‘powervrouw´ staat ze regelmatig op het podium, een bijzondere ondernemer met een betekenisvolle boodschap: hoe zet je je kwetsbaarheid om naar kracht. Van deze sterke zzp’er kunnen we heel wat leren!

WORKSHOPPROGRAMMA

In twee sessies worden workshops gehouden (er zit een maximum aan het aantal personen per workshop). Om 14.00u start de eerste workshopronde en om 15.20u de tweede.

KIES UIT DE VOLGENDE WORKSHOPS:

7 manieren om te werken aan je pensioen - 14.00 uur

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen? En wat de voor- en nadelen ervan zijn? Deze workshop ‘7 manieren om te werken aan jouw pensioen’ geeft alle tools en info.

Luuk Boertien van Bright Pensioen

Hallo, hier ben ik! - 14. 00uur

Een authentieke ondernemer is een krachtiger ondernemer. Maar om jezelf te kunnen zijn moet je eerst weten wie je echt bent. Waar sta je voor? Wat heb je in huis? En hoe presenteer je dat!

Marjanka Houben van Floreer NU!

Werk aan je ondernemers skills - 14.00 uur

Welke vaardigheden heb je als zzp ondernemer ? En wat ervaar je, dat je aan skills tekort komt om beter in beeld te komen bij opdrachtgevers ? Als je duidelijk een beeld wilt krijgen van jouw vaardigheden en welke je nog kunt ontwikkelen kun je stappen nemen om jezelf gericht verder te ontwikkelen.

Willem van der Haven van Stichting sinds1965

Doe jij het wel veilig als zzp'er? - 14.00 uur

In deze workshop leren wij jou wat je nodig hebt om veiliger te ondernemen. Ook gaan we in op de verzekeringen die nodig zijn, welke heb je nu echt nodig en welke niet? Hoe verzeker je jouw risico's en wat zijn goede alternatieven.

Martijn Pennekamp van ik word zzp'er

Maak je comeback! Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag 15.20 uur

Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je leven? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht.

In deze workshop ontvang je concrete handreikingen hoe jij jezelf ook opnieuw uit kunt vinden aan de hand van praktijkverhalen, inspiratie en inzichten van beide auteurs.

Benno Diederiks en Hans van Breukelen van Maak je Comeback

Social Selling op Social Media - 15.20 uur

Stop met verkopen en de klant komt naar je toe. Social Selling is de meest effectieve manier om succesvol in contact te komen met je doelgroep. In de workshop leg ik je uit wat het is en hoe je dat op social media toepast.

Mieke langenhuizen - Social Monday

Wat moet je als toekomstig ondernemer weten over administratie en fiscale zaken - 15.20 uur

Bij ondernemen komt van alles kijken, zo ook administratie en verplichtingen aan de Belastingdienst. Tijdens de workshop worden Toekomstig ondernemers geïnformeerd over de administratie. Welke zaken zijn verplicht en kun je dit uit besteden of beter zelf doen? We tonen de voordelen van online administratie gegeven en laten zien wat online administratie aan geld- en tijdbesparing kan opleveren. Tot slot behandelen we fiscale onderwerpen en leggen we uit welke fiscale voordelen voor ondernemers er te behalen zijn.

Albert Last van OAMKB

Hoe bepaal je jouw tarief en wat mag je besteden als zzp'er? 15.20 uur

In deze workshop gaan we samen bepalen welk tarief je als zzp'er nodig hebt om naast alle kosten die je maakt ook voldoende over te houden om in je levensonderhoud te kunnen voorzien. We bepalen aan de hand van een aantal stappen jouw minimale tarief en gaan uitzoeken wat de impact is als je jouw tarief omhoog of omlaag moet bijstellen. Verder kom je erachter wat je netto mag besteden van jouw winst en wat je opzij moet zetten voor belastingen.

Martijn Pennekamp - VZZP

Eenvoudig online leads genereren 14.00 uur én 15.20 uur

Je leert hoe je gericht klanten kunt werven door mensen via social media en je blog uit te nodigen om een actie te nemen op je website.

Nicoline Maes van de Social Marketing Doctors

Van Google tot bezoekers… Optimaliseer je website!! 14.00 uur én 15.20 uur

Een website online zetten en de klanten stromen vanzelf binnen? Nee die tijd is wel voorbij.

Het online zetten van een website is geen garantie meer op bezoekers. Daarom is het belangrijk om je website te optimaliseren, maar hoe doe je dat en waar let je op?

Er zijn veel onderdelen die je helemaal zelf kunt doen, zonder een webbouwer. Ik leg je uit waar Google én webbezoekers op letten en hoe je jouw website optimaliseert voor beiden

Puck Verest - PINK by Puck

INSPIRATIETAFELS: vraag maar raak!

In de ontvangstruimte waar de pauzes en afsluitende borrel worden gehouden, vind je de inspiratietafels waar organisaties en bedrijven die zzp-ers ondersteunen zich aan je presenteren. Schuif aan bij een inspiratietafel naar keuze!

Rabobank, Social Media Doctors, UWV, PZO, VZZP, Stichting sinds1965 , Talent uit Noordoost Brabant, Coöperatie, Starterssucces Oss, Bizztopia, De Zaak Vught, Ondernemersklankbord, Sharepeople, Floreernu , IKWORDZZPER, MKBdoorgaan , Broodfonds, Aago, Tentoon76 e.a.

GEORGANISEERD DOOR:

Dit event wordt georganiseerd door WSP Noordoost Brabant in opdracht van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant namens alle gemeenten uit Noordoost Brabant: Mill en Sint Hubert, Meierijstad, 's-Hertogenbosch, Oss, Cuijk, Boxtel, Boxmeer, Grave, Landerd, Bernheze, Uden, Vught, St. Anthonis, Haaren, Boekel, Sint-Michielsgestel en UWV, Weener Xl, IBN en WSD

Projectleider Talentontwikkeling ZZP: Marieke Tetteroo (zzpboost@gmail.com)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noordkade

Noordkade

5463 MD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen