Gratis

ZZP Mokum-Bedrijfsformule & Pitch

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Science Park 402, melden bij receptie

1012 WX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bedrijfsformule en pitch is als het ware je verbale visitekaartje: je wilt dat de luisteraar het mooi vindt, "bewaart" (onthoudt) en ook weer aan anderen doorgeeft. Des te belangrijker om het zo te formuleren dat je boodschap helder en aansprekend is, waarbij je jezelf en je product of dienst krachtig neerzet. Want een goede pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog. Voor een andere doelgroep geef je dus ook een andere pitch.

In deze workshop ga je aan de slag met wat je wilt zeggen, waarom je dat wilt zeggen en hoe je het zegt. Wil je leren jouw bedrijf te pitchen op een manier die bij je past en die de luisteraar nieuwsgierig maakt? Volg dan de workshop bedrijfsformule en pitchtraining!

Trainer Loes Nijskens

Sinds 2012 houd ik me bezig met het faciliteren van ondernemerschap dat zich richt op het bereiken van verschillende maatschappelijke doelen. Van arbeidsparticipatie, sociale cohesie en/of verminderen van energie-uitstoot tot verminderen van afval middels circulaire producten. Ik heb ruime ervaring m.b.t. ondermenen. Ten eerste vanuit een startup in Utrecht en vervolgens vier jaar vanuit de Haagsche Hogeschool. Binnen de hogeschool heb ik onderwijs ontwikkeld omtrent innovatie en ondernemerschap in het sociale domein. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij KplusV.

We werken in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers zodat er veel ruimte is om te oefenen en elkaars reactie te horen.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Science Park 402, melden bij receptie

1012 WX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen