€114.95

TP:Webinar The streaming insider (mei 2021)

Actions and Detail Panel

€114.95

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Refund policy

Refund policy

Refunds up to 1 day before event

Event description
Streaming Video brengt broadcasters en operators in problemen - What to do?

About this event

De streamers zagen aan de poten van de video-distributie. Na de videotheek zijn nu de bioscoop en de operators aan de beurt. De consument heeft het luxeprobleem dat stapelen is gaan heten: hoeveel abonnementen kan hij aan?

In onze Deep Dive van 20 mei presenteren wij een open en interactieve Q&A met een insider uit de streaming video sector: Jaap Bruijnen van Pathé Thuis. Hij zal, vanuit zijn expertise van de filmwereld, antwoord geven op tal van actuele vragen die leven in de entertainmentmarkt.

  • Waar gaat het met het aanbod en de originals naar toe?
  • Welke veranderingen treden nu en in de nabije toekomst op in de distributie en wat verandert er rond de traditionele filmwindows?
  • Wat zijn de gevolgen van de versnippering en op welke manieren helpen aanbieders de consument om het overzicht te behouden?
  • Wat gebeurt er allemaal op het slagveld waar de streamers en de traditionele broadcasters en operators elkaar treffen?
  • Hoe gaat de markt voor traditionele televisie de komende jaren veranderen en wat betekent de dreiging van cord cutting voor de operators?
Share with friends

Date and time

Location

Online event

Refund policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved