Free

Training ‘Kortdurend behandelen’ - middag

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Restaurant Seven

7 Mariaplaats

3511 LH Utrecht

Netherlands

View Map

Event description
Training 'Kortdurend behandelen' door Tjeerd Konings en Annet van Noorloos

About this event

Deze training is ontwikkeld door onze regie behandelaren Tjeerd Konings en Annet van Noorloos en is een belangrijk fundament onder onze gezamenlijke Caredate behandelfilosofie.

Trainers:

Annet van Noorloos & Tjeerd Konings

We gaan weer van start met de Caredate-training ‘Kortdurend behandelen’, ontwikkeld door onze regie behandelaren Tjeerd Konings en Annet van Noorloos. Dit is het fundament onder onze gezamenlijke Caredate behandelfilosofie, uiteraard rekening houdend met de actuele ontwikkelingen rond het Zorgprestatiemodel. Per sessie kunnen maximaal 12 Caredaters meedoen. Het programma is zeer interactief en in grote lijnen als volgt opgebouwd:

• Introductie: de theorie van kortdurend werken, waaronder de ‘mindset’: werken aan coping of klachten en de rol van de regiebehandelaar.

• Praktijk deel 1: De intake: wat vraag je wel/niet uit? Hoe bepaal je het behandelbeleid? Hoe stel je een diagnose? Welk traject kies je? Dit met het KOP-model als rode draad.

• Praktijk deel 2: Behandeling: hoe gebruik je het KOP-model in je behandeling? Hoe houd je behandeling kortdurend? Inclusief de inzet van andere kortdurende interventies en het vragen van feedback aan de cliënt.

• Praktijk deel 3: Afsluiten: wanneer sluit je af? Wanneer zijn de doelen bereikt?)

Share with friends

Date and time

Location

Restaurant Seven

7 Mariaplaats

3511 LH Utrecht

Netherlands

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organiser Caredate

Organiser of Training ‘Kortdurend behandelen’ - middag

Meld je hier aan voor supervisie-sessies, trainingen, regiobijeenkomsten en nog meer interessante, inspirerende en leerzame bijeenkomsten.

Save This Event

Event Saved