Training MVO verslag: bouw je eigen stappenplan in één middag!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Terrace

WG-Plein 153-156

1054 SC Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

Steeds vaker publiceren bedrijven en andere organisaties een MVO- of duurzaamheidsverslag om inzicht te geven hoe duurzaam hun strategie en prestaties zijn.

Vanaf vorig jaar zijn grote bedrijven in de EU zelfs wettelijk verplicht om gegevens over hun duurzaamheidsprestaties te publiceren. Daarnaast vragen ook bedrijven steeds vaker aan hun belangrijkste leveranciers om de informatie over hun impact toegankelijk te maken voor externe en interne stakeholders.

Deze training iets voor jou?

De training biedt inzicht in de vragen waarom en hoe een duurzaamheidsverslag op te stellen. Deze middagsessie is geschikt voor *:

  • Mensen die bezig zijn met het maken van het (volgende) duurzaamheidsverslag voor hun organisatie en voor mensen die het verslag van hun bedrijf willen opstarten of verbeteren.

  • Mensen van verschillende afdelingen, zoals financiën, investor relations, communicatie, duurzaamheid en meer.

* Deze training is niet geschikt is voor consultants.

Aan het einde van de training ...

  • Zal je een beter idee hebben van hoe je een duurzaamheidsverslag kunt opstellen op basis van verschillende cases en voorbeelden;

  • Heb je een eigen stappenplan gemaakt om te kunnen rapporteren over de duurzaamheidsprestaties van jouw organisatie;

  • Zul je geïnspireerd zijn om aan de slag te gaan en je collega's en stakeholders te betrekken bij het maken van een duurzaamheidsverslag voor positieve verandering!

Wie waren je voor?

Eerdere deelnemers zijn mensen in verschillende rollen van Nedcargo, A-Ware, Bright Pensioen, Ecodrukkers, SER, OLVG, Madurodam, AgroFair en vele anderen.

Praktische informatie

De training vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam. We beginnen om 14.00 en eindigen om 17.00 gevolgd door een borrel.

Opgeven voor de workshop?

Er is een beperkt aantal van 10 plekken per training, dus wacht niet te lang met opgeven! Leuk als je een collega meeneemt, dat levert altijd mooie inzichten en discussies op.

Voor meer informatie kun je ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (20) 33 74 271 en dan nemen we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

----
Deze training wordt begeleid door Marjolein Baghuis, onze expert op het gebied van verslaglegging. De training is gebaseerd op haar ervaring in communicatie en verslaglegging over duurzaamheid bij het Global Reporting Initiative en door te werken aan de jaar- en duurzaamheidsverslagen voor klanten als Tony's Chocolonely, A.S. Watson en Cordaid.

Date and Time

Location

The Terrace

WG-Plein 153-156

1054 SC Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organiser to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved