Webinar Lieve Blancquaert Circle of Life

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Met dank aan Canon Belgium

Over dit evenement

Foto Robyns organiseert samen met Canon een webinar door Lieve Blancquaert over haar meest recente project ‘Circle of Life’. Deze online lezing wordt vooraf gegaan door de module ‘Van DSLR naar Mirrorless’ door product specialist Joachim Devedeleer.

Van DSLR naar Mirrorless – Joachim Devedeleer, product specialist Canon

Tijdens deze korte module licht Joachim Devedeleer de belangrijkste verschilpunten toe tussen fotograferen met een DSLR camera en een mirrorless camera. Welke zijn de grootste voor-en nadelen als je beide systemen naast elkaar legt? Ook Lieve Blancquaert maakte de overstap als portretfotografe.

Circle of Life – Lieve Blancquaert

Geboorte, liefde en dood. Deze mijlpalen in een mensenleven zijn universeel en toch altijd en overal uniek. De afgelopen jaren trok fotografe, televisiepersoonlijkheid en Canon Ambassador Lieve Blancquaert de wereld rond, op zoek naar verhalen over deze bijzondere momenten. Ze wilde weten hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en hoe we afscheid nemen. Ze filmde en fotografeerde bijzondere rituelen, tradities en gebruiken en bundelde de beelden in een veelbesproken televisieserie en de prachtige boeken Birth Day, Wedding Day en Last Days.

Heb je een vraag voor Joachim Devedeleer of voor Lieve Blancquaert? Na elke presentatie volgt een korte Q&A om hierop te beantwoorden. Ook tijdens de presentatie kan je vragen stellen via de chatbox.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen