Webinar 'Wees de vonk voor je bedrijf!'

Webinar 'Wees de vonk voor je bedrijf!'

Actions and Detail Panel

€7.85

Date and time

Location

Online event

Refund policy

No Refunds

Leer een unieke methode om jezelf, je werknemers en dus je klanten gezonder en gelukkiger te maken: de Mentale en Intuïtieve Reset.

About this event

Ik zal wetenschappelijke feiten met je delen over het belang van zelfliefde en genoeg slaap voor je mentale en fysieke gezondheid. Ik zal je een unieke methode om je Zelf te helen laten opstarten: Mentale en Intuïtieve Reset. Na mijn webinar zal je een verhoogd niveau van endorfines hebben en gelukkiger zijn. Dit zal jou helpen om je meer in controle en levendig te voelen. Zo blijf je actief, productief, mobiel én je zal je zelfbewustzijn boosten. Deze natuurlijke, holistische benadering zal je de kracht van op-maat-gemaakte gewoonten om voor je Zelf te zorgen brengen en je zal beter in staat zijn de gewenste resultaten voor je bedrijf te bereiken en ze ook beter kunnen behouden en dit voor slechts 7,85 euro! Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kan ik je de video achteraf nasturen.

Wees de gezonde en gelukkige VONK voor je bedrijf! De V van Vervulling, de O van Ontspanning, de N van Natuurlijk en de K van Kennis. Als jij gezonder en gelukkiger bent zijn je personeel en klanten dat ook!

Warme groet, Mir Schouten, BASc., CEO van Talen't PR Consultancy en HR/PR coach.

Webinar 'Wees de vonk voor je bedrijf!' image

Spring er met gemak bovenuit en boost je business!

Share with friends