White Christmas Party met 2-REMEMBER

Actions Panel

Early access

White Christmas Party met 2-REMEMBER

Gezellig Kerstfeest met live muziek van 2-Remember in Rijswijk!

When and where

Date and time

Location

Sir Winston Club - Partycentrum 30 Kessler Park 2288 GS Rijswijk Netherlands

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

About this event

  • 5 hours
  • Mobile eTicket

Op zaterdag 24 december 2022 (Kerstnacht) luiden we de Kerstdagen in op de White Christmas Party met 2-Remember! Het wordt weer Caribisch gezellig met live muziek van deze populaire formatie in de Sir Winston Club Rijswijk, dus haal je kaarten vandaag nog!

Tussendoor draaien onze DJ’s MEO MANIA, SHANN en MELDEVO de lekkerste merengue, bubbling, soca, zouk, dancehall, kaseko en urban hits van toen en nu!

LET OP: Er zijn nog maar een paar Early Bird tickets van slechts 15 euro (excl. fee). Wees er snel bij en haal ze vandaag nog hier via Evenbrite!

Carifesta staat garant voor kleurrijk en volwassen publiek. Het is het leukste 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu in de toplocatie SIR WINSTON CLUB RIJSWIJK, een gezellig opgezette party club niet ver van Den Haag. De Sir Winston Club heeft alle ingrediënten in huis om een onvergetelijke happening van deze Christmas Party te maken.

Wil je dit feest als VIP meemaken, stuur dan een Whatsapp bericht naar 06-26328025 en informeer naar de mogelijkheden voor een VIP tafel.

Natuurlijk kun je op Carifesta weer lekker eten. De catering wordt verzorgd door Royal Java Food. Mis dit niet en regel je party-crew vandaag nog!

White Christmas Party met 2-Remember - [DRESSCODE: WIT]

Zaterdag 24 december 2022 (Kerstnacht)

Tijd: 23.00u – 04.00u

SIR WINSTON CLUB

Rijswijk (Zuid-Holland)

www.carifesta.nl