Woeste Wvk reüni  in Utrechtse moestuin

Actions and Detail Panel

€60

Date and time

Location

Laan van Maarschalkerweerd 2

2 Laan van Maarschalkerweerd

3585 LJ Utrecht

Netherlands

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Onze eerste reüni op Schiermonnikoog was een groot succes. De opkomst was groot en het smaakte naar meer. Nu is het tijd voor de 2e editie.

About this event

Woeste Wvk reüni  in Utrechtse moestuin image

Over dit evenement

Wat een Facebookpost allemaal kan losmaken!

Francine Venselaar postte een herinnering van de reünie van 10 jaar geleden en de reacties stroomden binnen. En zo begon de eerste editie van de Wvk-Woesteland reüni van oud deelnemers en begeleiders. Het was een groot succes op Schiermonnikoog en de opkomst was groot. Nu staat de 2e editie in het verschiet en we hopen het dit jaar zelfs te overtreffen met nog meer deelnemers.

We hebben een datum gekozen van 9 t/m 11 september 2022 . En een nieuwe locatie. De moestuin van Utrecht, beheerd door oud Wvker Pieter Jagtman. Bij velen wellicht al bekent.

We kunnen werken hier in de moestuin en een deel van de oogst gebruik we ook weer voor het eten. Een buiten gewone gelegenheid om vergeten en nieuwe groente te ontdekken of je groene vingers weer eens vol op te gebruiken. Nu jullie nog om het feest compleet te maken!

Daarom willen we je graag uitnodigen om bij deze 2e editie aanwezig te zijn. Je kunt je inschrijven via deze site en we vragen je om meteen te betalen. Er is genoeg plek. Er kan verbleven worden in de aanwezige accommodatie (max 50 personen) maar kamperen is hier ook zeker een optie. Vanuit Wvk/Woesteland zullen er tenten meegenomen worden waarin geslapen kan worden. Maar een eigen tent meenemen is zeker ook mogelijk.

Praktische informatie:

Het duurt nog maanden voordat het zover is, het zijn onzekere tijden en zoals een goed WVK kampje betaamd bereid je de meeste dingen pas 48 uur van te voren echt voor.

Dit is wat we wel weten:

Programma:

We gaan wandelen bij Amelisweerd, werken in de moestuin en koken met de daar geoogste groente en gewassen. Maar vooral heel veel bijpraten. Natuurlijk kan een bonte avond niet missen. Dus daar mogen de voorbereidingen wel voor beginnen.

Wanneer:

Vrijdag 9 september vanaf 16:00 uur tot en met zondag 20:00 uur. Uiteraard is het mogelijk eerder te vertrekken maar we proberen het kamp gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Klik hier om bij de website van de moestuin te komen.

Kinderen a.k.a WoesteLanders in spe:

Sommigen van ons hebben tegenwoordig kinderen die eigenlijk ook de discipline van het tuinieren moeten kunnen leren. Toch is het ook wel fijn om zelf de handen uit de mouwen te kunnen steken, lekker door te wandelen en vooral aandacht te kunnen hebben voor die oude bekenden.

We begrijpen dat het voor sommigen niet mogelijk is om de kinderen thuis te laten bij een partner, de oppas of opa’s & oma’s. Dat maakt de logistieke uitdaging iets groter. Iedereen is meer dan welkom, maar er is geen apart kinderprogramma. Uiteraard kunnen ze wel verblijven in de accommodatie al dan in een tent. Er zit echter wel een maximum aan het aantal mensen dat in de accommodatie kunnen verblijven, 50 personen.

Prijs:

We vragen iedereen vooraf te betalen zodat we zeker weten wie er gaan komen en we zo een goede begroting kunnen maken.

Van vrijdagmiddag t/m zondagavond: 60 euro p.p. (klik onderaan op 'ticket')

Kom je overdag enkel om te werken in de moestuin en gezellig mee te eten maar slaap je thuis omdat je in de buurt woont? Dat is uiteraard ook mogelijk. Stuur dan een email bericht naar 1 van de organisatoren.

Corona / "de kleine lettertjes"

Het zijn rare tijden en heel veel dingen zijn onzeker. Laten we hopen dat er in September weer veel meer ruimte is voor de dingen die we graag doen. Toch is er ook een kans dat dit weekend toch niet door kan gaan. We kijken in dat geval naar wat wel mogelijk is. Wellicht dat we de datum moeten verschuiven. Mocht het helemaal niet doorgaan ben je je inschrijf geld ben je niet kwijt en dit zal terug gestort worden.

Wij kijken heel erg uit naar september en hebben zin om je te zien.

Beantwoord het bovenstaande niet al je vragen, stel ze dan gerust via woestewvkers@gmail.com, dan kijken we of we die kunnen beantwoorden.

Heel veel liefs van,

Brechje Schoen

Simon Christiaanse

Frits de Koninig

Wietze Wiegersma

Share with friends