Tijdens deze workshop krijg je van Velt-docent Bertie van den Boogaard de kneepjes van het fermenteren helemaal onder de knie. Je ontdekt hoe fermenteren in elk seizoen weer anders is. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëer je je eigen unieke fermenten. En alsof dat nog niet volstaat, krijg je tal van tips om je fermenten te verwerken tot heerlijke gerechten. Natuurlijk proeven we ook van al dat lekkers!
We gaan aan de slag wat er in de herfst voor handen is.
Ben je Velt-lid gebruik dan de promo-code VELTLID.
Velt heeft ook een boek Groenten Fermenteren uitgegeven. De prijs voor leden is € 20,00 en voor niet-leden € 25,00. Wil je het boek tijdens de workshop ontvangen, stuur dan een mail naar veltbergeijk@gmail.com. Wij zorgen dat een exemplaar aanwezig is. Betaling bij ontvangst boek.
Je ontvangt vooraf nog een berichtje wat mee te nemen aan keukengerei zoals bijvoorbeeld potten om je resultaat mee naar huis te nemen.