€24.79

Workshop Ouderschap en autisme

Actions and Detail Panel

€24.79

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Refund policy

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Kinderen kunnen een enorme bron van overprikkeling zijn, die je veel energie kosten. Hoe kun jij dan toch de beste ouder voor jouw kind zijn

About this event

Als vader of moeder wil je altijd de beste ouder voor je kind(eren) zijn.

Maar kinderen kunnen een enorme bron van overprikkeling zijn! En dat kost je heel veel energie. Soms snap je ze heel goed, een andere keer zijn ze één groot raadsel. En dan heb je misschien nog een partner die er een andere opvoedstijl op na houdt dan jij. Dat maakt het er ook niet makkelijker op.

Je dagelijkse stress, onmacht en wanhoop kunnen ineens uitmonden in woede of totaal terugtrekken, waarbij je onbereikbaar bent voor je gezin. En omdat je ook wel weet dat dit niet is ‘zoals het hoort’, voel je je hier ook nog eens schuldig over…

Dat wil je natuurlijk niet!

Je wilt gewoon een goede vader of moeder zijn en kunnen genieten van je kinderen: van hun grapjes, ondeugende streken en verhalen. En vertrouwen hebben in jezelf als ouder.

Zelf heeft Karin Simonis van Mooi! Lifecoaching het van dichtbij meegemaakt. Zij neemt jou graag mee en laat je zien hoe dagelijkse stress invloed heeft op ouderschap met autisme. Het is een belangrijke bron van boosheid, terugtrekken en communicatieproblemen. Zij weet dat er een manier is om daar uit te komen. Ze heeft zelf ervaren hoe fijn het is als je hier beter mee om kan gaan.

Karin ondersteunt de visie van WIJzer dankzij en wil haar kennis met jou delen. Hiermee draagt zij bij aan meer rust en plezier in auti-gezinnen en geef zij namens WIJzer dankzij deze workshop over ouderschap en autisme.

In deze workshop krijg je inzicht in:

  • De invloed die autisme op je ouderschap heeft
  • Hoe stress het contact met je kinderen en partner dwarsboomt
  • Wat je nodig hebt om overbelasting en overprikkeling te voorkomen
  • Hoe je een lastige situatie onderzoekt en bespreekt met je partner, zodat je helderheid hebt over wat je kunt doen.

Wat leer je?Je krijgt een basisstructuur aangereikt die je helpt om overzicht aan te brengen over een lastige gezinssituatie. Daarmee creëer je duidelijkheid over wat je kunt doen en wat er van je verwacht kan worden (zowel door jezelf als door je partner). Dit is ook prima te gebruiken als leidraad in gesprek met je partner als jullie overleggen over de zorg die jullie kind(eren) nodig hebben.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

{ _('Organizer Image')}

Organizer Wijzer dankzij

Organizer of Workshop Ouderschap en autisme

Save This Event

Event Saved