Free

Xelion training 28 mei 2020

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Delft

Staalweg 40

2612 KK Delft

Netherlands

View Map

Event description
Maak kennis met VoIP-telefonie en leer alle commerciële en technische ins-and-outs van Xelion in combinatie met FLUX.

About this Event

Tijdens deze dag leer je alle commerciële en technische ins-and-outs van Xelion in combinatie met FLUX. Het eerste cloud distributie platform dat al het werk voor je doet. As it should be.

De Product training is bijzonder interessant voor partijen die nog geen Xelion cloud-telefooncentrales leveren richting klanten. Je maakt namelijk niet alleen kennis met de cloudcommmunicatie oplossing van de toekomst maar leert ook hoe je Xelion makkelijk via FLUX kunt leveren, beheren en factureren aan je klanten.

Xelion heeft alles wat je van een hedendaagse telefooncentrale mag verwachten. Bellen en gebeld worden op je vaste telefoon. Integratie met je computer zodat je direct ziet wie er belt en gesprekken met één muisklik kunt starten vanaf je computer. Inclusief rapportages met belstatistieken en meer.

Maar Xelion gaat verder. Met onder andere mobiele apps voor je smartphone zodat je je klanten ook onderweg te woord kunt staan. En via de API-mogelijkheden van Xelion is ook maatwerk mogelijk om iedere koppeling tussen CRM-pakket en telefooncentrale mogelijk te maken. Helemaal future-proof dus!

Bij deze training verzorgen wij de lunch!

Voor wie?

Deze training is exclusief voor partners van Destiny.

-----

Deze Xelion Training is onderdeel van The Destiny Academy. Meermaals per jaar worden op verschillende locaties door het land trainingen georganiseerd over alle diensten in en rondom FLUX. Het eerste cloud distributie platform dat al het werk voor je doet. As it should be.

Share with friends

Date and Time

Location

Delft

Staalweg 40

2612 KK Delft

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved