€15

Zelf-realisatie: "Wees je diepste essentie."

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Bewustzijnschool

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Zelf-realisatie: "Wees je diepste essentie." is de titel van deze interactieve training waarin je leert wat het betekent je Zelf te zijn. Wie je in essentie bent.

In deze training leer je het antwoord op de belangrijkste vraag in je leven: Wie ben ik eigenlijk?

Het woord Zelf met een hoofdletter Z is je waarschijnlijk wel bekend van o.a. de Piramide van Maslow. Volgens Abraham Maslow is Zelf-verwerkelijking, Zelf-actualisatie of realisatie of later Zelf-transcendentie het hoogste doel wat betreft onze individuele ontwikkeling als mens.

Na een persoonlijke crisis op mijn 22ste koos ik bewust voor de zoektocht naar het vinden van mijn Zelf. 10 Jaar lang heb ik vervolgens gezocht naar hoe het voelt om je zo veel mogelijk vrij te voelen, onbezorgd, moeiteloos, zelfverzekerd en krachtig. Hiervoor heb ik gelezen, geëxperimenteerd, gefilosofeerd, gemediteerd, gereisd, gepiekerd, gehuild en gestreden en nu is het tijd om al mijn kennis en ervaring te delen met jou.

In deze training leer je eerst de theorie achter het zijn van je Zelf. Het is namelijk belangrijk om te begrijpen waarom het soms zo lastig is om jezelf te zijn: je eigen rust te bewaren, je niet negatief te laten beïnvloeden en onbezorgd en moeiteloos door het leven te gaan.

Vervolgens gaan we met praktische oefeningen aan de slag om het geleerde te integreren, zodat je het ook daadwerkelijk in de praktijk kan gaan toepassen en kan gaan leven.

In deze training deel ik vooral mijn persoonlijke ervaringen vanuit mijn eigen zoektocht. Hetgeen ik je leer is dus gebaseerd op ervaring en in de praktijk toegepast. Dit maakt de training zeer waardevol. Daarnaast vul ik waar nodig aan met mijn opgedane kennis uit studies in spiritualiteit en filosofie, mindfulness en meditatie, NLP, psychologie en neuro-wetenschappen.

______________________

Wat ga je allemaal leren?

+ Je leert hoe je Zelf te zijn.
+ Je leert hoe je in de praktijk makkelijker bij jezelf kan blijven.
+ Je leert meer vrij, onbezorgd, moeiteloos te leven.
+ Je leert meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht te ontwikkelen.
+ Je leert hoe om te gaan met lastige situaties.
+ Je leert hoe meer geluk, rust en succes te ervaren.

Let op! Iedere training is weer anders. Per training kijken we gezamelijk waar behoefte aan is en leggen we de focus op één van de stappen op weg naar Zelf-realisatie. Daarom is het vooral goed om structureel de trainingen bij te wonen, zodat je het proces van Zelf-realisatie in zijn geheel leert te begrijpen en kan gaan leven.

Dus bestel nu je tickets en bespaar jezelf een zoektocht van 10 jaar!

Tot bij de training!

Groet, Roelof


PS. Ter voorbereiding is het goed om het eBook: "Hoe word je bewust?" te lezen. Deze kun je gratis downloaden wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief via www.roelofdevries.nl

Share with friends

Date and Time

Location

De Bewustzijnschool

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved