Free

#zerowasteuitvaart Herfstborrel

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Contactweg 48

48 Contactweg

1014 AN Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
Een duurzame borrel met feestelijke product lancering, voor bewuste (uitvaartzorg) professionals.

About this event

Hi duurzame koploper. We zijn blij met het steentje dat jij bijdraagt aan een schoner en socialer Nederland. Als dank nodigen we jou daarom uit voor deze Herfstborrel.

Voor wie is de spreekwoordelijke groene loper uitgerold? Wij verwelkomen inspirerende vakgenoten en relaties werkzaam in de wellness, (uitvaart)zorg, lifestyle, zakelijke dienstverlening en media.

Wat valt er te doen? Je bent bij de productlancering van de FAIR coffins online kistenconfigurator. Want wie mindful in het leven staat, wil ook mindful afscheid nemen.

💚

Details

Op vrijdag 29 oktober 2021 ben je van 16 - 18 uur van harte welkom bij onze gastheer Art of Goodbye aan de Contactweg 48 in Amsterdam*.

Toegang = vrij - wel tijdig rsvp'en

- - -

Dat een duurzame uitvaart níet duurder is, bewijzen FAIR coffins en Art of Goodbye.

Over FAIR coffins

Sta je er weleens bij stil hoe vervuilend een gemiddelde uitvaart is? Bijna alle keuzes die mensen voor een begrafenis of crematies nemen, kun je vervangen door een duurzaam alternatief. Zo bestaan reguliere uitvaartkisten vaak uit spaanplaten en bevatten giftige lijmstoffen en plastics. Die sijpelen uiteindelijk de aarde in en vervuilen het grondwater. De Fair Coffin is een uitvaartkist gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals gerecycled papier, karton en afvalhout. Daarmee maak je het grootste verschil bij het laatste afscheid.

Over Art of Goodbye

Welkom bij dé #zerowasteuitvaart verzorger. Een duurzame uitvaart voor de helft van een reguliere begrafenis of crematie? Voor alle reguliere uitvaart opties bieden we milieuvriendelijke, betaalbare keuzes. Goed voor je welzijn, want wie een dierbare verliest heeft baat bij optimale duurzame uitvaartzorg. Vul onze uitvaartplanner in en ontdek wat je allemaal al groen kunt doen. Niets moet, bijna alles mag. Met 24/7 begeleiding van ons gedreven team.

#zerowasteuitvaart talk tijdens de internationale expo voor uitvaart professionals FUNERAL.BE in Brussel

Een interactieve sessie georganiseerd door living cocoon uitvinder LOOP Biotech, FAIR coffins en Art of Goodbye.

Share with friends

Date and time

Location

Contactweg 48

48 Contactweg

1014 AN Amsterdam

Netherlands

View Map

Organizer Art of Goodbye

Organizer of #zerowasteuitvaart Herfstborrel

Save This Event

Event Saved