Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

A-Venue Events BV

A Venue Events organiseert inmiddels al meer dan 21 jaar feesten in Nederland. In 1996 begint het allemaal met kleinschalige salsafeestjes in Café Madeliefje in Amsterdam. Al binnen enkele maanden worden de feestjes zo populair dat uitgeweken moet worden naar een grotere locatie.

Salsalounge vond elke laatste zondag van de maand plaats in Hotel Arena in Amsterdam. De feesten waren steevast uitverkocht en daarmee is SalsaLounge uitgegroeid tot één van de populairste latin feesten van Nederland!

In 2005 wordt voor de eerste keer het outdoor festival LatinVillage gehouden op Recreatieterrein Spaarnwoude. Inmiddels is LatinVillage het grootste Latin festival van heel Europa en trekken jaarlijks duizenden Latin liefhebbers naar het festival om te genieten van authentieke Latin, Salsa en Rumba en tegelijkertijd helemaal los te gaan op moderne Latin house en Eclectische dance! Sinds 2008 organiseert A Venue events naast het outdoor festival ook indoor edities in Paradiso en Westergasfabriek Amsterdam, Central Studio's Utrecht, Maassilo Rotterdam en het Klokgebouw in Eindhoven.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen