Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Mijn naam is Anna van Anna's Kitchen, in Amsterdam,  en mijn passie is koken. Ik ben bekend van het RTL5 TV Programma "Wie is de Chef". Na alle positieve reacties over mijn culinaire creaties, smaken, presentaties, kleuren & geuren maar vooral plezier en interactie met mijn TV gasten en kijkers, heb ik besloten om koken een centrale plek te geven in mijn leven.

Ik kook met eerlijkheid, creativiteit en verantwoordelijkheid. In mijn gerechten verwerk ik zoveel mogelijk biologische en verantwoorde producten.

Gezond eten staat bij mij hoog in het vaandel. De Mediterrane Keuken en Het Mediterrane Diet werden mijn inspiratie of verder the gaan als Voedings 
& Lifestyle Coach. Ik organizeer evenement & bijeenkosten onder mijn nieuwe activiteit Vitaal Easy, in Amsterdam and in de zommer op de Ionische Eiland, Lefkas, Griekenland.

Met als basis en inspiratie recepten van mijn voorouders: ouderwets lekker, en het beroemde Mediterrane Dieet, creëer ik heerlijke maaltijden die deel ik graag met mijn buren.

Ik creëer nieuwe recepten zoals in verschillende variaties, vegetarisch Sunny Mille-Feuille, met aubergines, courgettes, tomaat, lokale of exotic ingrediënten, kruiden en specerijen en verse sauzen. En verschillende recepten voor Falafel burgers.

Na jaren koken met plezier voor familie, vrienden, collega's en tegenwoordig voor Thuisafgehaald afhalers, heb ik gemerkt dat mijn Mediterraanse gerechten en mezes (hapjes), vallen super in de smaak.

Delicatessen om van te smullen zoals Filodeegpasteitjes met spinazie & Feta (Hugjes), Aromatische Gehaktballetjes of Veg. balletjes, in tomantensaus, als borrelhapje, voorgerecht, lunch of maaltijd.

Ik ben HACCP Hygiënecode gecertificeerd
Ik volg de voedingscentrum.nl richtlijnen.

Met mijn gerechten geniet je zeker van lekker & gezond eten.

Met Culinaire Groeten,

Anna Sfendoni

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen