Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Bassworx

Bassworx is een Nederlandse evenementen organisator met als missie het samenbrengen van bezoekers, artiesten, personeel en organisatie door onze collectieve passie voor hard electronic dance music!

 

Decor, showelementen en de sfeer onder onze bezoekers zorgen ervoor dat elk evenement garant staat voor een totaalbeleving. Bijna het gehele traject van concept tot realisatie heeft Bassworx in eigen beheer. Daarnaast werken we bij de organisatie van onze memorabele evenementen samen met vaste en betrouwbare partners binnen de evenementenbranche. 

Door onze jarenlange ervaring met evenementen en horeca weten we precies wat onze bezoekers aanspreekt. We werken graag samen met partners die dezelfde visie delen als die van ons; bezoekers even de dagelijkste sleur laten vergeten en gelukkig maken door middel van muziek en kwalitatief hoogstaand entertainment. 

Bassworx werkt samen met Celebrate Safe om de festivalbezoekers zo goed mogelijk te informeren over alles wat te maken heeft met het bezoeken van een festival. Van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen