Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

BVO UTRECHT is het Cloudwerk kantoor voor Utrechtse zzp’ers, ondernemers en kleine bedrijven. Cloudwerk service, support en trainingen op het gebied van computer, internet, clouddiensten en social media.

Wat is Cloudwerken?
Cloudwerken is een combinatie van flexwerken en cloud computing. Flexwerken is thuis, onderweg, in een café, op een co-workplek of bij je klant kunnen werken. Cloudcomputing is toegang hebben tot je (bedrijfs-) data en programma’s vanaf elk apparaat op een veilige en snelle manier.

Cloudwerken zorgt voor tijdwinst, kostenbesparing van je business en minder computer-, internet- en softwareproblemen. Zo kun jij je focussen op je core business en is het de beste start voor je onderneming.

Hoe doen we dit?
Dit doen we d.m.v. gratis inloop spreekuren, health checks, cloudwerk starters pakketten, masterclasses, workshops en cloudwerk support.

Waarom doen we dit?
Als zzp'er, ondernemer of eigenaar van een klein bedrijf heb je geen helpdesk of systeembeheerder die je kan helpen als je thuis, onderweg of op je co-workplace computer-, internet- en softwareproblemen hebt.

Daarnaast heeft 90% van de kleine bedrijven en kantoren hun back-up, beveiliging en ICT-gerelateerde zaken niet of slecht geregeld en is 40% het afgelopen jaar in aanraking gekomen met cybercriminaliteit. Het herstellen van je data kan oplopen tot duizenden euro’s.

Dus vroeg of laat heb je hulp nodig bij computer-, internet- en softwareproblemen. Voorkom ICT-gerelateerde problemen en ga cloudwerken.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen