Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Centre for Motivation and Change

De Stichting Centre for Motivation and Change (CMC) werd in 1997 opgericht door Rik Bes in samenwerking met Prof. Stephen Rollnick als non-profit organisatie.

 

In Nederland verzorgt CMC de (bij-)scholing van zorg-professionals in de eerste, tweede en derde lijn van de (geestelijke) gezondheidszorg, verslavingszorg, psychiatrie, maatschappelijk en sociaal-cultureel werk en maatschappelijke dienstverlening, middels een breed pakket van lezingen, workshops en opleidingen. Kijk hiervoor op de tab Workshops.

 

Daarnaast verzorgt CMC scholing voor zorg-professionals in het buitenland (o.a. Russische Federatie, Roemenië, Polen, Bulgarije, Estland, Islamitische Republiek Iran, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Saudi Arabie, Maleisië, Zuid Korea, Taiwan, India, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Mauritius en USA). 

 

CMC maakt uitsluitend gebruik van ervaren nationale en internationale MI trainers, die actief lid zijn van MINT Inc., ruime ervaring hebben in diverse werkvelden en met een breed scala van scholings-varianten hun sporen hebben verdiend.

 

Daarnaast maakt CMC bij gelegenheid graag gebruik van gespecialiseerde traingsacteurs. Zij zijn allen getraind in Motivational Interviewing en hebben inmiddels jarenlange ervaring (nationaal en internationaal) in het bijdragen aan nascholingen en aan het maken van educatief materiaal.

 

Zie ook de LinkedIn pagina van Rik Bes: https://www.linkedin.com/in/rik-bes-56478121/

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen