Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Circle of Impact

De Circle Of Impact wordt mogelijk gemaakt door de liefdevolle aandacht, inzet en toewijding van Claudia van C-vents en Bianca van Lief Zijn Voor Jezelf.  

 

Claudia: “Ik geloof in de kracht van live ontmoetingen, met gelijkgestemde, waarin échte verbinding wordt gemaakt. Ik wil met mijn events impact maken. Ik vind dat elk verhaal ertoe doet en het delen waard is. En dat vrouwen hun volledig potentieel moeten benutten”  

 

Bianca: “Ik geloof in de kracht van ontspanning. Ik wil vrouwen bewust maken van de opties die er zijn. Ik wil dat elke vrouw inziet hoe mooi ze is en dat ze zelf de regie van haar leven in handen mag nemen. Met mijn essentiële oliën en de persoonlijke begeleiding leer ik hun lief te zijn voor zichzelf.” 

 

We leven in het ritme van de maan. Zijn dol op edelstenen, pakken dagelijks een inzichts-kaart en ondersteunen onszelf met essentiële oliën. Werken met de kracht van dankbaarheid en de wet van aantrekking. Door onze krachten, kennis en liefde voor persoonlijke ontwikkeling te delen, versterken wij elkaar op elk gebied. Helemaal in verbinding met het universum is dit tot stand gekomen.  

 

Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking jou ook kan verstreken, dat wij jou exact dat gaan bieden wat je nodig hebt om te werken aan daar waar je tegen aan loopt.  

 

We gaan staan voor een zuivere energie in de CircleVeiligheid, vertrouwen, kennis en ruimte voor persoonlijke aandacht is wat ons kenmerkt 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen