Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Clara Overes, National Director for The Passion Test in the Netherlands and Certified Passion Test Facilitator, The PassionTest.nu

Clara Overes heeft een rijk gevuld leven als het gaat om levens- en werkervaring. Ze werkte in de reiswereld, in het welzijnswerk voor migranten en vluchtelingen, in de uitzendbranche en voor lokale overheden als communicatiemanager. Uiteindelijk koos ze, toen ze begin veertig was, voor het ondernemerschap. 

Vanaf 2008 bouwde ze als franchisenemer van Business Network International (BNI) veertien lokale ondernemersgroepen op met (januari 2017) meer dan 300 leden en een gezamenlijke jaaromzet van ruim zeven miljoen euro.

In 2014 volgde ik in Amerika de Passion Test Certification Training, in juli 2014 de 10-daagse Master Training en in oktober 2014 de Passion Test for Business.
Begin 2015 volgde ik de Success Principlestraining bij Jack Canfield en zijn online Train the Trainerprogramma.

Als Passion Test Facilitator begeleid ik mensen tijdens Passion Test Events en -workshops om inzicht te krijgen in wat hen werkelijk beweegt in dit leven. Het resultaat is een Top 5 Passie die hen als een GPS leidt naar dat gewenste leven. Samen met de kennis van de Success Principles van Jack Canfield kan ik hen een aantal tools aanreiken hoe dat leven te realiseren.

In het voorjaar van 2017 koos Clara op basis van haar Top 5-passies ervoor om haar franchisecontract te verkopen en meer tijd te kunnen wijden aan (reizen met) haar echtgenoot Jeroen en het ondersteunen van anderen om hun passies te leven.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen