Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

De doelstelling van de Club van Zeeland is om een positieve bijdrage te leveren aan een beter leefbaar en toekomstbestendig Zeeland. Met het oog om vanuit onze eigen kracht en eigenheid het goed te hebben in onze provincie. We kunnen dit zelf! Aan plannen, inzet en creativiteit is Zeeland rijk. Het imago dat we als provincie hebben is niet terecht, dat weten wij. Daar tegenin gaan heeft geen zin. Wat wel zin heeft, is er voor onszelf iets moois van te maken. Cultuur en sport zijn van groot belang om ergens te wonen. Mooie en duurzame woningen, werk, een mooie omgeving, goede verbindingen, .. ga zo maar door.

Onze lokale overheden vragen om onze input. Dat heet ook wel Burgerparticipatie. In de praktijk zien we dat die participatie nog niet helemaal optimaal verloopt. Daar willen we graag verandering in brengen en onze bestuurders graag bij helpen. Niet via de geijkte paden. Door onze opzet als Club van Zeeland willen we er ook voor zorgen dat we een breed draagvlak creëren. Onze missie is geslaagd wanneer wij onze plannen niet meer hoeven te brengen, maar dat de bestuurders door onze kennis, kunde en betrouwbaarheid vanzelf overgaan naar een haal-cultuur. We gaan met positieve moed dit avontuur aan.

Wie zijn wij? Een club begint altijd met een paar enthousiaste denkers en verbinders. Om de plannen in praktijk om te zetten zijn vele handen nodig. Dus daarom kijken we naar jou!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen