Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Colorista College

Het concept Colorista is uniek en ongeëvenaard in Nederland. Van het adviseren van klanten tot het perfectioneren van technieken; het werk van een Colorista staat volledig in het teken van haarkleuren. Een Colorista is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarkleuring en weet deze kennis op een professionele en toegankelijke manier te delen met de consument. Zo is de klant altijd verzekerd van een tailor made haarkleur die perfect aansluit op zijn of haar wensen en persoonlijke stijl.

Colorista College biedt een uitgebreid cursusprogramma voor zowel de startende als ervaren haar professional die zich wil specialiseren en verdiepen in basis en nieuwe haarkleurtechnieken. Tijdens onze cursussen vertellen de Colorista’s je alles over de beste highlight- of blendingtechnieken, zoals balayage, color melt, foilyage en hair strobing. Door het volgen van de ‘Color on Trend’ cursus ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en haarkleuring. Tijdens deze cursus wordt elk seizoen één nieuwe kleurtrend en de daarbij behorende technieken uitgelicht. Daarnaast is het ook mogelijk om van tevoren een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd van een plek voor de vier ‘Color on Trend’ cursussen die per jaar aangeboden worden.

Naast cursussen op kleurgebied biedt Colorista ook een ‘All About Digital’ cursus aan. Tijden veranderen, net als consumenten; 9 van de 10 klanten leeft tegenwoordig in hun smartphone. Het is essentieel om hier als salon of haar professional op in te spelen. Tijdens deze cursus leert de professional door middel van hands-on tips & tricks alles over het optimaal inzetten van digitale marketing om zo de salon of eigen werk te promoten.

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met The Chair [www.the-chair.com], met 50.000 unieke bezoekers per maand het grootste online haar- en make-upplatform van Nederland. Ook de cursus ‘Sales Killers’ maakt deel uit van het lesprogramma. Tijdens deze cursus komen alle do’s en don’ts omtrent verkoop- en communicatietechnieken in de salon aan bod.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen