Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Connect Business Network "De ondernemers business club zuid".

Welkom bij het Connect Business Network

Connect Business Network het zakelijk platform waar ontmoeten, inspireren en persoonlijk netwerk centraal staan. Dé Business Club voor alle ondernemers en beslissingsbevoegde  U vindt bij ons dan ook altijd een leuk en gemêleerd publiek met committent.

Het doel van ConnectBN is om ondernemers tijdens inspirerende bijeenkomsten bij elkaar te brengen en samen te laten netwerken. Onze members komen 'niet alleen halen, maar ook brengen'. Bij ConnectBN zien we elkaar niet als concurrenten, maar als collega-ondernemers uit dezelfde branche. Door communicatie en participatie in de markt, ontstaan er waardevolle samenwerkings verbanden. Het samenbrengen van de juiste mensen is dan ook de prioriteit van ConnectBN.

Bij ConnectBN draait het om:

•  opbouwen, uitbreiden én gunnen van business
•  kennis delen
•  partnerships aangaan
•  samen successen behalen
•  nieuwe mensen leren kennen
•  het netwerk uitbreiden
•  bestaande relaties onderhouden
•  promoten van uw relatienetwerk

Connect BN brengt de juiste mensen samen en helpt U de juiste contacten te leggen. Samenwerken om zo gezamenlijk sterk te staan!  U ontmoet uw collega-ondernemers tijdens onze events op toplocaties. Laat U verrassen door interessante gastsprekers. Daarnaast organiseren we inspirerende Masterclasses. Wij ontvangen U met een heerlijk glaasje bubbels. Tevens voorzien wij U van smakelijke fingerfoods. Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige entertainment om de avond af te sluiten. Meld je nu ook aan als member: http://connectbn.nl/overige/aanmeldenconnectbn

Kortom. Een aangename en informele sfeer geheel gericht op ontspannen netwerken. ‘Work & Pleasure’ is in deze de sleutel tot ons en uw succes. Wij nodigen U uit om kennis te maken op één van onze ConnectBN Netwerk Events en/of ConnectCafe Business Borrels. Let´s connect.

Connect Business Network staat voor; ‘Connecting all People in Business’! 

Helaas, er zijn geen komende evenementen
Helaas, er zijn geen afgelopen evenementen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen