Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Danielle Steman

In mijn atelier in Eindhoven ontwerp en maak ik als jouw persoonlijke coupeuse en imagoconsultant je gewenste maatkleding. Ik maak niet zomaar een jurk, jasje of pak. De basis voor elk ontwerp zijn jouw voorkeuren, jouw kleur- en stijltype en je gewenste uitstraling. Ik vertaal dit in outfits die jou op het lijf geschreven zijn en waarmee je zorgeloos, stijlvol en zelfverzekerd de deur uit gaat!

 

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van complete (zakelijke) garderobes voor vrouwen. Samen met jou zorg ik voor een gefundeerde garderobe die je individualiteit en persoonlijkheid accentueert. Outfits met een perfecte pasvorm en geheel afgestemd op jouw voorkeuren in plaats van wat de industrie voorschrijft.

 

Ben jij die succesvolle onderneemster of high professional die van de gebaande paden durft af te wijken? En ben jij toe aan een outfit waarin jij je stijlvol en zelfverzekerd voelt en klaar voor een krachtige en zichtbare persoonlijke presentatie? Dan leer ik je graag kennen. Bel me voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, 06-55880385 of neem een kijkje op mijn website.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen