Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Dirk Hamelijnck

 

De natuur intrigeert mij.

Al vroeg kwam ik in aanraking met de buitensport en toen ik 16 jaar was, begeleidde ik de eerste kampen in de Ardennen en snel daarna ook in Zuid-Frankrijk. Het was al lang duidelijk dat ik na mijn middelbareschooltijd naar de Academie Lichamelijke Opvoeding zou gaan en zo geschiedde. Inmiddels sta ik een kleine 20 jaar voor de klas op een middelbare school en mag dagelijks jonge mensen begeleiden in hun ontwikkeling. 

 

Op het moment dat het tijd was voor een verandering in mijn leven vond ik de mooie mens Wim Hof. Ik deed heel erg mijn best om “alles” uit het leven te halen op een soms licht hysterische manier. Ik had erg veel onrust in mijn lijf en vond het erg lastig vond om te genieten van alle goede en mooie dingen die ik had.

 

Na het lezen van het boek “Koud Kunstje” van Wim, wist ik dat dit bij mij paste. Terug de natuur in door het nemen van een ijsbad. Jouw eigen natuur sturen door de ademhaling en het vinden van een bepaalde focus. En hierdoor rust en kracht vinden in jouw natuurlijke ik. De methode heeft mij gebracht wat ik hoopte te vinden. Er zijn veel dingen samen gekomen en voor mij is dan ook duidelijk dat ik zo veel mogelijk mensen wil laten ervaren welk geluk zij in zichzelf naar boven kunnen halen door hun innerlijke bron van kracht te ervaren.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen