Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Dorine Mobron | Dovision & Miriam de Koning | Winston Speakers

Trainer Dorine Mobron

Picture

Dorine Mobron heeft een jarenlange ervaring als organisatieadviseur, business coach, moderator en inspirator op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast is zij marketeer en blogger. In 2002 richtte zij TerSprake op, een adviesbureau gespecialiseerd in cultuurverandering, ondernemersgeest en klantgerichtheid.  Mobron specialiseerde zich in missie-visie ontwikkeling en corporate identity en richtte in 2013 DoVision op waarbinnen zij ondernemers, kunstenaars en creatieven helpt om hun onderscheidend verhaal te ontwikkelen, én dat uit te dragen. In woord en geschrift. Omdat zij gelooft in de verbindende kracht van het Verhaal.

Dorine is Belbin teamrol management gecertificeerd. Belbin gaat over diversiteit en de dynamiek tussen verschillende psychologische persoonlijkheidsprofielen. Tevens is zij gecertificeerd communicatietrainer en coach in de methode van Chris Argyris over transparant communiceren en learning in action.

Co - trainer Miriam de Koning

Dorine werkt in de trainingen samen met 'stem uit de praktijk' Miriam de Koning van sprekersbureau Winston Speakers. Niet alleen gaf Miriam zelf al vele presentaties op internationale conferenties en bijeenkomsten, ze werkt ook samen met ervaren sprekers in het professionele circuit. Ze weet wat er wordt verwacht van sprekers en kan opbouwend de reactie van 'het publiek' verwoorden.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen