Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

DuurzaamTuus

Als organisator van DuurzaamTuus #verbind ik ieder in de regio om meer #duurzaamheid en gezonde #groei te realiseren. Vergroot uw naamsbekendheid, vergroot uw netwerk of realiseer direct contact en advies op de beursvloer. U mag hier niet ontbreken! DuurzaamTuus gaat 4 tot 8x plaats vinden in verschillende locaties en regio’s per jaar.

Duurzame markt
De standhouders op DuurzaamTuus zijn ondernemers, adviseurs en leveranciers van duurzame oplossingen, producten en diensten. Er staan makelaars, woningcorporaties, notarissen, verzekeringsmaatschappijen, groene hypotheekverstrekkers en banken. Zij geven de bezoeker persoonlijk advies op hun eigen vakgebied. Gemeenten geven hun visie op allerlei ontwikkelingen op het gebied van duurzaam wonen in hun regio.

Verder vind je op de beursvloer informatie en oplossingen voor: Energiebesparing, duurzame mobiliteit, afval & recycling, duurzame innovaties, duurzame oplossingen voor kantoor, duurzame producten, licht & geluid, veilig werken, woningbouw, circulaire economie, duurzaam wonen, zonnepanelen, wind, isolatie- en warmteoplossingen, gezond leven zonder stress.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen