Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Wij bieden een ontmoetingsplek voor mensen die graag verrast willen worden, midden op het platteland maar ook vlakbij de stad. Als u aan komt rijden uit het vlakke polderlandschap, valt de Eemlandhoeve meteen op als 'groene oase'​. Vanuit de zalen loopt u gemakkelijk één van de prachtige tuinen in. De rust en de weidse omgeving geven een positieve boost aan uw nieuwe ideeën en het bedenken van creatieve oplossingen voor de uitdagingen waar u voor staat. Wij beschikken over zeven zalen, stuk voor stuk uniek door hun omvang, uitzicht of warme inrichting. Onze zalen bieden ruimte aan groepen van 2 tot 150 personen. Ook is het mogelijk een combinatie van zalen te huren.

Daarnaast wil de Eemlandhoeve een voorbeeld zijn om het contact tussen burgers en boeren weer te stimuleren en de herkomst van ons voedsel zichtbaar en herkenbaar te maken. Dit doen we door zorg te dragen voor klimaat en bodem, bodem en bodemdiversiteit, voedselkwaliteit en integriteit, fair & truepricing en het leveren van een goed inhoudelijk rijk stuk eten.

De Eemlandhoeve biedt ruimte om in een landelijke omgeving te vergaderen, te beleven en te leren. De hoeve is centraal gelegen in Nederland, 5 minuten van de A1, vlakbij Amersfoort.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen