Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

EMstudios Academy of Sound

Bij EMstudios staat muzikale creativiteit voorop en delen wij jouw passie voor muziek. Wij willen je helpen bij het bereiken van jouw muzikale doelstellingen en bieden je hiervoor het allerbeste qua opleiding en techniek!

EMstudios is de high-end Muziekacademie voor muziek productie en dj’ing. Of je nu een ervaren artiest bent of een nieuwkomer, wij helpen jouw muzikale droom waar te maken.

EMstudios biedt een unieke formule van praktijk gestuurd onderwijs waarbij je vanaf les 1 “achter de knoppen” zit en leert aan de hand van zelf geproduceerde muziek. Onze klassen zijn klein zodat we op ieder moment jouw vragen kunnen beantwoorden en het onderwijs kunnen afstemmen op jouw muzikale wensen. Onze ervaren docenten behandelen meerdere muziekgenres en bieden je een hands-on onderwijservaring in onze moderne studio’s.

Ons lesprogramma omvat een brede selectie van muziekproductie en dj’ing cursussen, individuele cursussen en workshops. Er zijn meerdere startmomenten per jaar zodat er altijd een passend instroommoment is voor onze leerlingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen