Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

ENTRY2MARKET | International Business Development

Wat doen wij


ENTRY2MARKET is een international business consultancy onderneming. ENTRY2MARKET heeft als doel het Nederlandse MKB een full service advies- en begeleidingstraject te bieden bij export en internationale expansie. ENTRY2MARKET heeft ook een internationale handelstak en daardoor ruime ervaring met internationaal ondernemen.

 

Wie zijn wij


ENTRY2MARKET is een samenwerkingsverband van meerdere ervaren professionals met expertise op zeer diverse gebieden.

 

Mustafa Kaynak: ervaren marketing- en salesconsultant met een scherp oog voor internationale kansen en mogelijkheden en ruime ervaring met internationale handel.

 

Catelijne Muller: jurist (voormalig internationaal advocaat) en EU adviseur met grote kennis van de juridische aspecten van het internationaal zakendoen en EU wet- en regelgeving.

 

Starters International Business | Uitvoerende Organisatie

 

De regeling Starters International Business (SIB) is een door de overheid gesubsidieerd adviesstraject met als doel MKB-ers op weg te helpen om internationaal te gaan ondernemen. ENTRY2MARKET Is door de overheid geaccrediteerd om SIB adviestrajecten te verzorgen. De overheid verschaft u een SIB-voucher die u bij ons kunt verzilveren. Het adviestraject is voor u dus gratis.*


* U betaalt alleen de BTW

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen